Önfejlesztő, motivációs koncert Bagdi Bellával
2016.04.01. 20:00

Önfejlesztő, motivációs koncert Bagdi Bellával


 

Esztergomban tart önfejlesztő, motivációs koncertet Előttem legyen mindig út címmel Bagdi Bella. Ezen az estén különféle élethelyzetek, életszakaszok megoldásaihoz, problémáihoz kapunk olyan útmutatókat a zenén keresztül, amelyek segíthetnek bennünket egy adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásainkat megerősíteni. Legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos a számunkra.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője, az országos ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot, és zenekarával évek óta turnézik országszerte. Bagdi Bella idén tavasszal legújabb lemezét mutatja be több, mint 35 városban és a helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt.


 

Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség” – árulta el Bagdi Bella. „Az est célja, hogy a nézők zenés pozitív megerősítések által feltöltődve új lendületet kapjanak az előttük álló céljaik eléréséhez, vagy problémáik megoldásához.”

Aki szeretné élőben átélni Bella zenei világát, amit a hallgatói sokszor boldogságzeneként emlegetnek, 2016. április 1-én 18:00-kor az Esztergomi Művelődés Házban (Esztergom, 2500 Esztergom, Imaház utca 2/a)megteheti.

További információk: bagdibella.hu/bella-estek,

facebook.com/bagdibella/events

Még nincsenek kommentek :(