Esztergom - 2010.

Esztergom - 2010.

2010. 09. 18. 21:40

Esztergomi hangulatképek 2010-ből... a teljesség igénye nélkül, két kivételtől eltekintve parkolóövezetben: tehát a belvárosban készültek. Mindössze egy rövid séta alatt...

2010. 09. 19. 23:01

A sorozatot egyébként "Matyaskir" nevű felhasználónak ajánlanám, neki írtam egy válaszban régebben, hogy csinálok ilyet.

Mikor még régen olyan tipikus amatőrfotós képeimből volt kiállításom, akkor mondogatták, hogy de jó, hogy miket meglátok, amik mellett mások csak elmennek. Nos, az utóbbi időben én is csak elmentem minden mellett a városban, mert egyszerűen inkább becsuktam a szemem. Most viszont éppen két hét múlva lehet dönteni, hogy ez az irány maradjon-e vagy sem. Gondoltam elkezdem megmutogatni, hogy mit látok és hogyan azon kedves polgártársaimnak, akik ezt nem veszik eléggé észre, csak rohannak. Szóval ez a helyzet, így nézünk ki.

És nem érdekel, hogy gáncsoskodó hivatalok, mert szerintem ez egyszerűen baromság. El kell menni más városokba is néhanapján. Vagy ezek szerint csak Esztergomot báncsa az a sok csúnya hivatal?? Nagyon klassz demagóg, populista szöveg, persze, ki ne utálná az apeh-ot, meg úgy általánosságban a hivatalokat, szerintem ezért is lett belevéve a kommunikációs stratégiába. De nem tudom elhinni, hogy ezt a városlakók nagyobb része még bevenné.

Szumma szummárum, ha időm is engedi, akkor folyt. köv.

U.I.: a most rohammunkában elkezdett kátyúzások és szépítgetések nem érnek... csúnya kis kampányfogások, ettől nem megy el a kedvem.

2010. 09. 19. 9:55

Esztergom - Meggyes 10 éve alatt -  a GÁNY BIRODALMA lett... Sírós