Új országgyűlési képviselőnk van

Új országgyűlési képviselőnk van

2019. 06. 21. 18:11

Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor lesz a Jobbik két új országgyűlési képviselője a párt országos elnökségének pénteki döntése értelmében.

 
Nunkovics Tibor

Az ellenzéki párt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében az elnökség döntéséről beszámolva azt írta: az európai parlamenti képviselővé választott Gyöngyösi Márton és a képviselői mandátumáról lemondó Kepli Lajos helyét Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor veszi át.

Balczó Zoltán, az Országgyűlés korábbi alelnöke és a Jobbik korábbi EP-képviselője energetikai és uniós ügyekkel foglalkozik majd. A dorogi, közgazdász végzettségű Nunkovics Tibor fő területe a környezetvédelem és a magyar munkavállalók érdekképviselete lesz.

A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett a mellett, hogy "a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek" - áll a közleményben..

2019. 06. 23. 18:58

Gratulálok a képviselőséghez, végre dr. Tittmann János után újra van Dorognak az Országgyűlésben is képviselője!:)))

Kedves Tibor! Reménykedve várjuk sokan, hogy betartod az önként vállalt ígéretet: 
"a környezetvédelem és a magyar munkavállalók érdekképviselete."
Továbbá a párttársaiddal együtt:
"a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, VÉGRE egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsetek".

Ehhez kívánok Neked, és Nektek jó erőt, egészséget:
Egy dorogi lakos.

U.i.: Örömünkre szolgál az is, hogy Völner doktor úrnak pedig lehetősége lesz majd megmutatni, milyen egy ellenzékivel is együttműködésre és segítőkészségre képes jogi végzettségű ember. :)))