Megtekintés – 4. A NAGYÁGYÚ HATÁSTALANÍTVA

Megtekintés – 4. A NAGYÁGYÚ HATÁSTALANÍTVA

2014.10.06. 7:41

Ma reggel én, Körmöczi Miklós az esztergomfüggő polgármesterjelölt megtekintettem a MNO hasábjait... azt hittem rosszul látok!

Lázár: Ha nem lesz program, nem lesz pénz

 

2014. október 5., 23:39 , forrás: MTI, szerző: MD

A kormányzat az önkormányzati választások után nem azt fogja nézni, hogy melyik városvezetés „milyen színű”, hanem azt, hogy mi a programja, hogyan tud gazdasági növekedést elérni – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap este az ATV Szabad szemmel című műsorában.

Úgy fogalmazott: nagyon sokan fognak majd csalódni, akár az ő oldalukon, akár a másik politikai oldalon, mert ha egy városvezetésnek nem lesz arra programja, hogy egy adott közösségben hogyan lesznek munkahelyek, akkor nem fognak nekik támogatásokat biztosítani. Hangsúlyozta, hogy a jobb programokat fogják támogatni és nem a fideszes vagy a baloldali programokat.

Ez a példa is jól mutatja, hogy a hülyeség az pártfüggetlen kategória” – válaszolta arra a felvetésre, hogy egy harkányi fideszes képviselőjelölt azzal kampányolt, hogy a város kaphatott volna félmilliárdot fürdőfejlesztésre, de a kormányzat közvetítőkön keresztül azt kérte, hogy változtassák meg a felügyelőbizottságot és abba kormányközeli emberek kerüljenek.

Lázár János kijelentette: amióta átvette hivatalát és személyes felelősséget visel a kabineten belül az EU-s pénzek elosztásáért, mindent elkövet annak érdekében, hogy a „rossz hagyományokat megtörve”, sem személyes pénzügyi, sem pedig politikai szempontok ne játsszanak szerepet egy pályázat odaítélésénél.

Komment?

No comment. Minek is, ezen csak rontani lehetne.

Legfeljebb csak annyi: érdeklődéssel várom a további fejleményeket.

 

Maradt még egyáltalán valami muníció? Mert én úgy láttam, hogy a csata kimenetele erre, az éppen most hatástalanított ágyúra volt bízva. Szerencsére még léteznek olyan tábornokok, akikre számíthat a nép...

 

Körmöczi Miklós

az esztergomfüggő polgármesterjelölt

2014.10.06. 13:32

Ém azt szeretném megkérdezni, hogy hol találom meg az önéletrajzát, amelyben olvashatok eddigi munkatapasztalatairól és a tanulmányairól. Köszönöm

2014.10.06. 12:57

  "Ha a mi jelöltjeinkre szavaztok, akkor jön csak a pénz, állami és EU-s egyformán. Akkor és csak akkor!"

Szerintem meg éppen erre jött rá a központi Fidesz vezetőség,hogy ebből a kampányból jól nemjöhet ki a fidesz, mert ennek nagyon durva üzenete van ami éppen a "derékhad"-ra irányul !

2014.10.06. 12:45

Abban egyetértek mindenkivel,hogy mint minden párt a Fidesz is hazudik, azt azomban egyáltalán nem gondolom, hogy azért hazudik mert elakarja vágni  maga alatt a fát !  Sokkalinkább azt gondolom rájött arra, a Fidesznek is kifejezetten az az érdeke, legyen egy sikeres Magyarország ,mert csak akkor fogják őket újraválasztani ! Ezért szólnak immár sokadszor Orbán is csak azért mert valaki Fideszes ne válasszák meg ! Ez a fidesz üzenete ezt példázza Romanek Etelka és a többi párton kivüli képviselő állitása is ! Az aztán már egy másik kérdés,hogy rossz személyre bizta a kijelölést ! Igy aztán ez a társaság se jobb egy fikarcnyival se mint az eddigiek ! De ezek a megszólalások jelzés értéküek!  Lehet mást is választani csak alkalmas legyen a feladatra ! Mert eddig csak folyamatosan csúsztunk le a lejtőn ! Sikeres párt pedig csak úgy lehet a Fidesz ha sikeres az ország ! Lehet,hogy későn de legalább már rájöttek és felismerték saját jólfelfogott érdeküket, kár,hogy ehhez 25 -év kellett, de jobb későn mint soha !

Teszem hozzá annó az MSZP-nek is megvolt a maga igazság beszéde, abba bukott bele,hogy rosszkor rosszhejen és sunyi módon tette !

 

2014.10.06. 12:12

Lehet, hogy Te nem ugyanazt olvasod (ki) amit én? Itt nem arról van szó, hogy bármit is elhinnék Lázárnak, hanem arról, hogy egy ilyen nyilatkozattal a FIDESZ jelölteknek rendkívül megnehezítette a dolgát, hiszen az ő kampányuk pontosan arra épült, hogy:

Ha a mi jelöltjeinkre szavaztok, akkor jön csak a pénz, állami és EU-s egyformán. Akkor és csak akkor!

2014.10.06. 11:55

Na neeeeeeee!

Ezt már tényleg nem kellene! Csak egy, csak egyetlen egy dolgot, amibe a Lázár igazat mondott!

A klasszikus vicc jutott az eszembe: "szép szőke herceg, te még hiszel a mesébe?"

2014.10.06. 11:17

De ki is kiváncsi arra, hogy a Fidesz, jelen esetben Lázár, mit is hazudik összevissza!

Ezeknek egy szavát sem lehet hinni, lenézik azokat akik nem mögöttük állnak és ennek megfelelöen viselkednek is az ország többségben lévö kisebbségével! Hogy is mondta Orbán? Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok, vagy fordítva? Nyegle fönök, nyegle vezetök, nyegle pártkatonák, nyegle haszonélvezök!

2014.10.06. 9:21

No comment!

Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum