Megalakult a Szövetség Esztergomért választási összefogás

Megalakult a Szövetség Esztergomért választási összefogás

2013. 09. 30. 15:57

Megalakult a Szövetség Esztergomért Összefogás, a szervezet alapító okiratát a Fidesz, a KDNP, a Fidelitas esztergomi vezetői és a helyi Rudnay Sándor Kulturális és Városvédő Egyesület elnöke írta alá hétfőn a Vármúzeumban.

Az aláírás előtt György Róbert, a helyi Fidesz elnöke elmondta: az összefogás célja, hogy a résztvevők segítsék egymást a 2014-es választásokra való felkészülésben és közösen dolgozzanak az eredményes szereplésért. Az összefogás magyar, nemzeti demokratikus, keresztény értékrendet követ, és nyitott a jobboldal társadalmi és civil szervezetei számára. A Fidesz helyi elnöke hangsúlyozta: az elmúlt három évben tapasztalt, a személyes politikai érdekeket és szereplési vágyat előtérbe helyező, alkalmatlan városvezetői tevékenység, botránypolitizálás méltatlan Esztergomhoz, és tovább nem tartható, György Róbert emellett kiemelte, hogy az összefogásban a szervezetek közös célja az Esztergom és az esztergomiak érdekét szolgáló városvezetést lehetővé tevő választási siker megalapozása, majd így fogalmazott: "Elkötelezettek vagyunk Esztergomnak az ország első fővárosához méltó kialakítása, megújítása és fejlesztése érdekében. Tenni kívánunk azért, hogy Esztergom élhetőbb legyen."
György Róbert tájékoztatása szerint a szervezethez a négy alapító együttes ajánlásával lehet csatlakozni és azt jóvá kell hagynia a szervezet koordinátorának, mely tisztségre Völner Pál államtitkárt, a választókerület elnökét kérték fel, aki a felkérést elfogadta. Az együttműködés résztvevői megállapodtak arról, hogy tárgyalásokat kezdenek közös polgármester-jelölt és képviselő-jelöltek indításáról, és havonta egyeztető megbeszélést tartanak.

2013. 10. 17. 9:56

Közeleg a választás, elindult a nagy ígérgetés.  Az elmúlt három évben miért nem tettek Esztergom érdekében semmit ? Most már késő, senki nem hisz az ilyen ígérgetésnek.

választópolgárok

2013. 09. 30. 18:46

Ez ugyanaz a népámító köcsögség mint nagyban a CÖF! Eleget loptatok, hazudtatok, alkotmányoztatok, 2014-ben végetek lesz! Lesz itt összefogás!