A Keresztanya, színdarab a Szent György Vívó Egyesület szervezésében
2016. 11. 26. 19:00

A Keresztanya, színdarab a Szent György Vívó Egyesület szervezésében

A Keresztanya vidám, mai magyar maffia történet.

A Keresztapa váratlan halála után, kicsit butácska felesége, Elvira asszony próbálja megszilárdítani kétes, felettébb ingatag hatalmát.

A Keresztanya legfontosabb terve az, hogy fiú gyermeke feleségül vegye az ukrán maffiafőnök egyetlen lányát Másenkát, és ezzel a friggyel Ő legyen a leghatalmasabb, legbefolyásosabb család feje Európában. 

Ebben a szélmalomharcban, épp úgy segítségére lehet az ukrán maffia főnök, Igor bácsi, mint a korrupt magyar politikus, Fontos Elemér képviselő – Elvira asszony titkos, hódolója -, vagy épp a maffiahálózat butácska utcalányai Puszi és Nyuszi. Természetesen a félreértésekre alapuló történetből nem maradhat ki Morózus rendőrkapitány sem, aki nagyon jó elvtárs volt a régi időkben, és sok szép forradalmi nótát ismer, valamint Délceg őrmester, aki Morózus jobb kezeként általában elveszíti a nyomozás fonalát. És akkor még nem beszéltünk a hatalmas maffia vagyon féleszű örököséről, Lajoskáról – aki természetesen nem Másenkában, hanem Gizibe, a zöldséges lányba szerelmes -, mint ahogy nem beszéltünk a csavaros eszű maffiózókról, Csókosról, Bambáról, Huzatról és Szivacsról sem.

Az előadás ingyenes, helyfoglalás érkezés szerint.

Még nincsenek kommentek :(