Kiváló minőségű műholdképeken nézhetjük Esztergomot a Yahoo! jóvoltából

Kiváló minőségű műholdképeken nézhetjük Esztergomot a Yahoo! jóvoltából

2014. 12. 01. 20:29

A Yahoo! Maps program megújult műholdfelvételes térképpel jelentkezett, az eddigi obskúrus változatot elhagyva, így Esztergomot is kényünk-kedvünk szerint forgathatjuk mostantól, illetve böngészhetünk jellegadó terei és látványosságai között, na meg persze tetten érhetjük építészeti kezdeményeit is, amelyek megvalósításra várnak. 

Csupán egy klikkel és némi nagyítással már a Yahoo!-val is képbe kerülhetünk Esztergomban. 2011 augusztus 31-én készültek a felvételek, megegyezően a Google hasonszőrű szolgáltatásában jegyzettekkel, viszont most nagyobb felbontásban és finomabb kidolgozásban elevenedik meg Esztergom. A vetélytárs Street View funkciójával egyenértékű szolgáltatással egyelőre nem rendelkezik a program.

 

A Google Maps-en már 2012 óta érhetjük el a város műholdfelvételes változatát, a Yahoo! másodhegedűsként szállt be a versenybe, azonban a feltöltött képek minősége hagyott maga után némi kívánalmat ezidáig. Mára tökéletesítették a szolgáltatást, a felvételek élvezhetőségében pedig riválisuk fölé nőttek.

 

 

 

 

Még nincsenek kommentek :(