Most már azt kérik: gyalog járjon mindenki jövőhét szerdán
Közélet
2019. jún. 7.

<p>A verseny útvonalán már előző naptól tilos a parkolás, egyes autóbuszjáratok is kimaradnak, Pilisszentlélek pedig egész délután megközelíthetetlen lesz járművekkel. A parkolás egész jövő héten ingyenes lesz, cserébe hely nem sok lesz, mert sok turistát is várunk.</p>

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a kerékpárverseny napján, június 12-én szerdán reggel 8:00 és délután 18:00 óra között részleges és teljes útlezárások miatt lehetőség szerint autóikat hagyják otthon, gyalogosan közlekedjenek a városban! A pályát érintő szakaszon parkolni is tilos lesz 11-én 24:00 órától. A parkolás Esztergom teljes területén június 11-én és 12-én ingyenes lesz!

Kérjük, hogy a gyalogosok úttestre lépés előtt fokozott óvatossággal, alapos körültekintéssel győződjenek meg az áthaladás veszélytelenségéről, hisz a kerékpárosok nagy sebességgel, hangtalanul haladnak, mely nagy baleseti kockázatot jelenthet.

 

HELYI AUTÓBUSZ KÖZLEKEDÉS KORLÁTOZÁSA

1-es jelzésű járat:

A verseny ideje alatt nem közlekednek a Vasútállomástól menetrend alapján 15:10; 16:10 és 17:10 órakor induló járatok.

11-es jelzésű járat:

A verseny ideje alatt nem közlekednek a Vasútállomástól menetrend alapján 15:28; és 16:28 órakor induló járatok.

43-as jelzésű járat:

A verseny ideje alatt a Bánomi lakótelepről menetrend alapján 15:35; 16:35 és 17:35 órakor induló járatok a Bánomi lakótelep helyett az Autóbusz-állomásról, illetve az Autóbusz-állomásig közlekednek, a vonalvezetésnek megfelelő időpontokban.

Pilisszentlélek

Június 12-én három órán át megközelíthetetlen lesz Pilisszentlélek

Esztergom Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy városunkban és környékén kerül megrendezésre a nemzetközi Tour de Hongrie kerékpárverseny, melynek ideje  alatt

2019.június 12-én szerdán 15:00-18:00-ig Pilisszentlélek  minden irányból megközelíthetetlen lesz!

(forrás)