Bakos Attila: Karma Jóga - Szabadulás a Karma Bilincseitől c. előadása
2017.05.11. 18:00

Bakos Attila: Karma Jóga - Szabadulás a Karma Bilincseitől c. előadása


Bakos Attila író, filozófus, a Danvantara Kiadó és a Narada Védikus Akadémia vezetője nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat és május 11-én este 6 órai kezdettel „Szabadulás a karma bilincseiből” címmel tartja meg előadását Esztergomban, az Aikido Tada Ima Dojo és Rekreációs Központban.


Vezető aikido oktatónk, dr. Havasi Tamás testvére, Gábor a Narada Akadémián már harmadik éve tanul Bakos Attilától, és kezdettől fogva lelkesen mesélt arról, hogy milyen nagy hatással van rá az, amit ott megismert. A lelkes beszámolók hatására mi is elkezdtünk CD-ket hallgatni, youtube videókat nézni. Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy többen a dojo tagjai és barátaink közül is ismerik és követik Attila előadásait. Ez az ősi védi
kus filozófia – amely nem tartozik egyik vallási felekezethez sem – értő tanító tolmácsolásában élő, aktuális és érthető. Segít, hogy megtaláljuk a választ a minket foglalkoztató örök kérdésekre, életünk kihívásaira és hogy boldog, egészséges, teljes életet éljünk.

Szerettük volna ezeket a gondolatokat – melyek ránk is ilyen nagy hatással voltak – elérhetővé tenni Esztergom és környékén élőknek is. Ezért hívtuk meg Attilát, hogy más városokhoz hasonlóan kezdjen el egy előadás sorozatot Esztergomban is, mint egyfajta szellemi műhelyt is létrehozva Rekreációs Központunkban. Reméljük, hogy Önök / Ti is hozzánk hasonlóan sok örömet fogtok találni benne.


Belépő: 1.700,- Ft/fő

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Esemény a Facebookon>>

További információ a helyszínről/szervezőről, elérhetőség: http://aikidoesztergom.hu/

További információ Bakos Attiláról és a Narada Védikus Akadémiáról:http://www.narada.hu/

Még nincsenek kommentek :(
Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum