Idén is díjazzák a jó tanuló, jó sportoló diákokat

Idén is díjazzák a jó tanuló, jó sportoló diákokat

2016. 11. 07. 12:28

A pályázatot november 21-ig adhatják le (pályázati adatlap a közlemény alján letölthető). Eredményhirdetés: december 13-án.

Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testületének Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottsága (a továbbiakban: KISB) pályázatot ír ki „Esztergom Város jó tanulója-jó sportolója 2016” cím elnyerésére.

A pályázaton részt vehet minden olyan Esztergomban tanuló és Esztergomban sportoló általános- vagy középiskolás diák, aki kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményt ért el.

A pályázat célja:

  • a tanulóifjúság ösztönzése, a szellemi és fizikai képességek fejlesztése,
  • az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra való ösztönzés,
  • a fair play szellemének ápolása,
  • az utánpótlás nevelés célkitűzéseinek segítése,
  • a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése.

A pályázat keretén belül elismerésre a bejegyzett sportszervezetben sportoló fiatalokat lehet felterjeszteni.

A pályázatokat nemenként külön, két korosztályban (általános iskolás korosztály: I., II., III., IV. korcsoportban és középiskolai korosztály: V., VI. korcsoportban) értékeljük a tanulmányi eredmény és az egyesületi vagy diákolimpiai sporteredmények figyelembevételével.

A pályázatot az iskola és a sportszervezet közösen kitöltött és hitelesen dokumentált pályázati adatlapon adhatja be a sportoló 2015/2016-os tanév tanulmányi eredménye és a 2016-os sporteredményei alapján. A pályázathoz csatolni kell a tanuló bizonyítványának másolatát is.

A sporteredményekhez minden eredményt be lehet írni, de az értékelésnél a KISB egy, a tanuló számára legkedvezőbbet veszi figyelembe. A pályázathoz csatolható (amennyiben van ilyen) a pályázóról a sportesemény vagy a díjazás során készült fénykép, és ahhoz egy-két mondatos szöveges leírás.

A nemzetközi versenyeken (világbajnokság, Európa bajnokság, olimpia és egyéb nemzetközi versenyek) elért eredmények külön díjazásban, elismerésben részesülnek.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 21.

A pályázatokat zárt borítékban a Városháza Iktatójába kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a következő címre: Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal, 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. A borítékon kérjük feltüntetni: „Esztergom Város jó tanulója-jó sportolója 2016. PÁLYÁZAT".

A határidőn túl beérkezett és a formailag hibás (hiányosan kitöltött vagy melléklet nélküli) pályázatokat nem tudjuk elfogadni.

Az „Esztergom Város jó tanulója-jó sportolója 2016” cím díjátadó ünnepségére 2016. decembe 13-án 17.00 órától kerül sor.

Esztergom, 2016. nov. 7.

 

Erős Gábor

KISB elnök

Még nincsenek kommentek :(