Az első tanévnyitó pillanatai: benépesült a tokodi Waldorf Óvoda és Iskola
Kultúra
2016. szept. 13.

<p>Ott voltunk Tokodon, abban a pillanatban, amikor elkezdődött az intézmény időszámítása, Tokod pedig feliratkozott a magyar Waldorf iskolák térképére. Mint megtudtuk, a felújított épület átadásával párhuzamosan újra egyre többen érdeklődnek a Csodafa iránt. Ezért szeptember 21-én bemutatkozó, tájékoztató estet tartanak majd azon szülők számára, akik szívesen csatlakoznának az óvodába vagy az iskolába.</p>

Fotók: Kelemen Beáta

Az intézmény épületéhez millió és millió apró emlék kötődik Tokodon, hiszen a Kossuth Lajos utca 1. szám alatti patinás iskolaépületben egykor régen oktatás folyt. Most a történet új fejezettel folytatódik.

Hála a tokodi döntéshozóknak, a szülőknek és az alapítványnak újra élet költözött az ósdi falak közé. Az intézmény fejlődésével és bővülésével párhuzamosan pedig az épület újabb és újabb szárnyait nyithatják majd meg a gyerekek előtt.

Fotó: Kelemen Beáta

Kívülálló szemmel rendhagyó tanévnyitón vehettünk részt, ahol mindenki kicsiny szerepet kapott az ünnepség során. Itt maga Tóth Tivadar, tokod polgármesteri is csak egy apró, de nagyon fontos része volt az egésznek.

És míg a nebulók elvonultak az osztálytermekbe, a Szeretgom bejárta az épület tereit is.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az intézmény bemutatkozó, tájékoztató estet tart 2016. szeptember 21-én, szerdán 17 órától, ahová szeretettel várják azokat a szülőket, akik szívesen csatlakoznának gyermekükkel az óvodába, iskolába.

 

A tájékoztató est helye:

Csodafa Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

2531 Tokod, Kossuth Lajos utca 1.

 

Elérhetőségek:

www.csodawaldorf.hu

www.facebook.hu/csodawaldorf

csodawaldorf@gmail.com

06-33/356-607

(forrás)