Futball-láz a cél Dorogon: igazi örömünnep lesz az új szezon
Sport
2016. júl. 26.

<p>A másodosztályba frissen feljutott csapat vezetősége ma sajtótájékoztatót tartott a Gáthy Zoltán Városi Könyvtár és Helytörténeti Múzeumban, hiszen jövő héten kezdődik a szezon.</p>

Az eseményen többek között elhangzott elhangzott, hogy a csapat gerince magmaradt, viszont frissen igazoltak 10 új játékost is. A Dorogi FC-hez érkezett Bene Ferenc sportigazgató, aki minden idők legfiatalabb vezetőedzője volt a magyar csúcsligában, majd a Gyirmót FC-vel bajnokságot nyert a másodosztályban.

Mayer László, a Dorogi FC elnöke elmondta, hogy a klub infrastrukturálisan is megújult, hiszen a stadionban új piros-fekete székeket helyeztek el a lelátókon. A fejlesztések az Önkormányzat támogatásával valosúltak meg.

A megye egyetlen másodosztályú csapatával szemben a komárom-esztergomi labdaszakértők is nagy elvárásokat támasztanak. Természetesen ugyanez igaz a környék futballszerető közönségére is. A csapat a továbbiakban is szeretné kamatoztatni legnagyobb erősségét, az összetartást, amely az előző szezonban is győzelemre segítette a bányászlábakat.

Új igazolások: Csató Martin, a hazai nevelésű Zima Ádám, Icsó Zsolt, Csák Zoltán, Bor Dávid, Kővári Róbert, Medgyes Zoltán, Grabant Bence, Grabant Péter és Bora György.
 
Szurkolói sálak kaphatók a stadionban és a Ficak Sportboltban!
 
Hajrá, Dorog!
 
(forrás)