Három egész napon át folyik a verseny, amely Esztergomot a kutyás világ krémjébe repíti
Sport
2016. jún. 10.

<p>Ha élményre vágyik, Esztergom-Kertvárosban a helye, ugyanis ma rajtolt a kertvárosi nemzetközi kutya verseny, ahol közel 200 négylábú méri össze tudását.</p>

Fotó: Magyar Csaba

További képekért kattintsanak IDE.

A Grante Hotelről eddig is tudtuk, hogy szívén viseli a kutyák sorsát. Idén dupláztak is egy országos versenyen, sorozatban másodszor zsebelték be Az év kutyabarát szállodája címet, miközben magukat már lassan négy éve kutyabarát szállodaként aposztrofálják.

A hotel nem csak egy kicsit kutyabarát. Itt beengedik a kutyákat a szálloda minden szobájába, az egész kertbe, az étterem teraszára és az étterembe is. Az „együtt mindenhova” szlogen jól leírja ezt az érzést.

Mától pedig háromnapos nemzetközi versenyt rendeznek a hotel mellett, közvetlenül az esztergomi repülőtér szomszédságában, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A kutya-kontesztre 13 országból közel 200 versenyző 33 fajta kutyával nevezett. A versenyeket három pályán, nemzetközi bírók felügyelete mellett rendezik meg.

Mint azt a szervezőtől megtudtuk, Esztergomban immár ez a harmadik nagy nemzetközi agility verseny.  Az első kettőt Hungarian Open néven rendezték meg a városi campingben. Az idei messze a legváltozatosabb és legszórakoztatóbb bajnokságnak ígérkezik a versenyzők és a nézők számára is.

(forrás)