Pély Barnáék klubkoncertjével kezdődik a Rugby Club sorozata
Kultúra
2016. márc. 30.

<p>A B The First nyitja meg klubkoncertek sorát a Prímás-szigeten. A fiúk április elsején 21 órától lépnek színpadra a Rugby Clubban.</p>


Pély Barnáék után sem áll meg az élet, hiszen egész áprilisban lesznek majd a koncertek a szigeten. Április 9-én a Galambos Dorina Duo, 15-én Gajer Bálint, 16-án Kiss Kamilla és Lőrincz Ádám, 22-én pedig Mihályi Réka és Lőrincz Ádám szórakoztatja majd a közönséget.

Jegyeket elővételben a helyszínen, a Rugby Club Hotelben igényelhetnek. További információkért keressék fel a szervezők oldalát.

 

A B The First zenekar története

Az együttes 2011 nyarán alakult Budapesten. Koncertezni kezdtek, ahol Pély Barna szerzeményei mellett a koncerteken olyan világsztároktól választottak dalokat,- amiket természetesen saját stílusukban játszottak-, mint pl. Britney Spears, Rihanna, Jamiroquai vagy akár Bruno Mars. 2012 nyarán jelent meg az első nagylemez, amelyről a Shake it, és a Sexy Butterfly című dalokhoz videóklip is készült. 2012 novemberében meghívást kaptak a Petőfi Rádió MR2 Akusztik című műsorába. 2014-ben felkérték őket, hogy az Origo egyik oldalán online gitáriskolát indítsanak. Majd ennek folyományaként elindult a zenekar tehetségkutató versenye is, amely a formáció nevét viselte, és az ehhez íródott B the First című dalhoz 2014 tavaszán videóklipet is forgattak. 2014 májusában megjelent a második nagylemezük, amelyen helyet kapott a tehetségkutató dala is.

(forrás)