Az önkormányzat figyeli a Szeretgomot, egyúttal monitorozza olvasóink véleményét is
Közélet
2015. nov. 6.

<p>Az adminisztráció nyomon követi a látogatók mozdulatait. Vajon milyen következményei lesznek a folyamatos szemlézésnek?</p>

Havonta, két havonta regisztráljuk ötlet rovatunk megvalósult elemeit. Van mit, és ez jó hír.

 

Még minket, egyszerű szeretgomozókat is meglepett, hogy mennyire sikerült betáncolni magunkat a városházi berkekbe. Az aktushoz csupán pár fotóra, tucatnyi rövidebb hírre, illetve egy visszafogott hangvételű felháborodásra volt szükség.

 

Konkrétan miről is van szó?

 

Portálunk felületén hirdetett Ötlet rovat elég újkeletű dolog, csupán februártól érhető el a nagyközönség számára. A beröffentés óta azonban szépen lassan sokasodnak a bejegyzések, rovatunk pedig csak gömbölyödik és gömbölyödik a rengeteg tartalomtól. Buzgó hittel konstatáljuk, hogy néha az olvasók sem restek regisztrálni problémáikat.

 

Útfelújítások járdafelújítások hátán a városban, két kis nüanszot mégis sikerült kiszúrni a rengetegben.

 

Felújították a Déli városrész „névtelen” utcáját, az elképzelést még Vigh László cipelte be a hátán a költségvetésbe, viszont először nálunk vetődött fel ötletként. Aztán csattant a valóságban is. Legutóbb pedig a város aszfaltozási kultúráját becsmérlő cikkünk után pótolták a bazilika alatti gyalogátkelő fedetlen részét.

 

A végére pedig adjunk a vizualitásnak is.

 

 

 

Fotó: Szerencsés Gergely István/Facebook

 

Mostantól talán önök is bátrabban kezdik majd püfölni a klaviatúrát. Óhajukat, sóhajukat, kérdésüket, megvilágosodásukat küldjék bátran címünkre (info@szeretgom.hu), ha pedig úgy döntenek, hogy egyedül merészkednek a tettek mezejére, akkor ITT tudnak ötletet feltölteni oldalunkra. Akármelyik útra is lépjenek, sóvárgásuk nem marad publicitás nélkül.

(forrás)