Táborokban a rendőrök

Táborokban a rendőrök

2015. 06. 30. 12:37

A szünidőben is nagy figyelmet fordít a rendőrség a gyerekek biztonságára.

Forrás: police.hu

 

Rendőr járt a napközis táborokban Esztergomban. A helyi rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési tisztje 2015. június 22. és június 26. között a Magyar Máltai Szeretetszolgálat játszóterén kapcsolódott be a tanárok által tartott napközis foglalkozásokba. A napköziben 31 gyerek hallgatta végig Néveri Péter Edvárdné r. főhadnagy intelmeit, amelyeket csapatépítő játékok és kerékpáros ügyességi feladatok segítségével tudatosított bennük a főhadnagy. Az Esztergomi Rendőrkapitányság tisztje a nyári szünidő veszélyeire is felhívta az iskolások figyelmét és arra kérte a gyerekeket, hogy az otthoni internetezés helyett továbbra is látogassák a helyi napközis táborokat.

 

(police.hu)

2015. 06. 30. 14:48

Az eü. a béka ......alatt van,erről ciki lenne írni,és erről nem az eü.i dolgozók tehetnek.

2015. 06. 30. 14:02

Tudom, hogy az inputon múlik!

Ha másban nem is, ebben jeleskedik a rendőrség.

Olyan jó lenne a mentők, orvosok, ápolók, tűzoltók napi áldozatatos munkájáról, annak eredményéről fele, negyede, harmada annyit olvasni, mint a rendőrökéről. Elkaptak egy körözöttet, hazafuvaroztak egy részeg fiatalt, résztvettek egy táborban. Ez a hír. Nem ez a munkájuk?

Persze, ettől még lehet ez hír, de mikor lesz hír, hogy dr. Kovács (dr. Kiss, dr. Nagy, dr. Gipsz orvos), Kovács (Kiss, Nagy, Gipsz, de nem orvos, mondjuk mentőtiszt, vagy ápoló, vagy tűzoltó) egy sikeres intubálással, katéterezéssel, vagy műszaki mentéssel megmentette egy felnőtt (gyerek) életét?

Tudom, tudom, mindez az inputon múlik.

Szomorú!

Hajrá Mindenki!