Hazai győzelem az éllovas ellen
Sport
2015. ápr. 1.

<p>Háromgólos győzelmet (25-22) arattunk a tabellát vezető Bábolna csapata ellen a Pézsában rendezett női kézilabda mérkőzésen.</p>

Osvald Zsanettet a csapat edzőjét kérdeztük, aki mostantól játékosként is szerepet vállal a csapat életében. Jól sikerült a téli felkészülés, a tavaszi szezonban már a második győzelmüket gyűjtötték be a lányok (beleszámítottuk az elmaradt mérkőzések pótlását is). A következő héten Tarjánban lépnek pályára az esztergomi kézisek. A csapat Facebook oldalán tájékozódhatnak a klub háza táján történtekkel kapcsolatban.

 

"Már meccs előtt látszott mindenkin, hogy bizonyítani akar. Ez nem is meglepő, hiszen az első helyezettet fogadtuk, mindenkiben töbsszörösére nőtt a bizonyítási vágy. Végig vezettünk, de a Bábolna az elejétől fogva tartotta velünk a lépést. Végre látszott a lányokon, hogy felszabadultak, élvezik a játékot, most a bírókkal sem sokat törődtünk, ha nem úgy fújtak. Pozitívként értékelem a támadójátékunkat, egyáltalán a csapatjátékot, bár korántsem volt tökéletes, de az utóbbi meccsekhez képest javulsát látok. Viszont én már tovább is léptem rögtön a mérkőzés után, a héten a Tarjánnal játszunk, ami szintén kemény diónak ígérkezik. Minden erőnkkel készülünk, hogy a legjobbat nyújtsuk, és megmutassuk, kik is az esztergomiak" - nyilatkozozta Zsanett.

 

(forrás)