Lampionos felvonulás 2015 – Légy Te is részese az élménynek!
Kultúra
2015. márc. 20.

<p>Idén is elindul az Esztergomi Fesztiválsziget, április 30-án a városi lampionos felvonulással rajtol a programsorozat. Csapatok jelentkezését várják!</p>

Az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Club lehetőségeihez mérten az elmúlt években is több városi rendezvény megszervezésében vállalt aktív szerepet. Sportegyesületként nemcsak a városi és környékbeli fiatalok egészséges, sporthoz kötődő nevelésének támogatása a fő célunk, hanem lokálpatrióta szemléletünkhöz híven fontosnak tartjuk a közösségi élet fejlesztését is. Az elmúlt években szervezési, rendezési és területi segítséget nyújtottunk olyan közösségi programokhoz, mint a Gyermeknap, Sportbál, Jó tanuló - jó sportoló díjátadó, Augusztus 20-i tűzijáték.

 

2013-ban, „Esztergomi Fesztiválsziget” címmel elindítottunk egy nyári zenei és gasztronómiai fesztivált, amelyet az idei évben is megszervezünk. Ennek a programsorozatnak az első állomása az április 30-i Lampionos felvonulás, a Kis-Dunán. A tavalyi, általunk szervezett felvonuláson több mint 40 egyéni installáció (közel 190fő) vett részt és szórakoztatta a több ezer kilátogatót.

 

Továbbra is feltett szándékunk, hogy helyi iskolák, cégek és egyesületek önálló installációjával országos hírű karnevállá fejlesszük az eseményt. Ezen célkitűzésünk megvalósításában számítunk az Ön vállalatára is. Bízunk abban, hogy az Ön cégénél is vannak olyan lelkes kollégák, akik kellő kreativitással, kézügyességgel egy olyan installációt tudnának alkotni, amely kifejezi cégük profilját, célkitűzését, mindezt színes, látványos, vagy éppen vicces formában. Egy ilyen koncepció kialakítása képes megmozgatni egy vállalat minden dolgozóját, a közös cél és az eredmény közösség formáló hatással bír.

 

Fotó: fesztiválsziget.hu/Nyári Andrea

(forrás)