Mi bántja a szemét Esztergomban?

Mi bántja a szemét Esztergomban?

2015. 02. 06. 13:05

Régi-új dizájn kapott a héten az oldal, majd tegnap új funkcióval bővültünk. Ezzel egyidőben a szerkesztőség is megsokszorozódott, eddig is nyitottak voltunk a városi bajokra és problémákra (no meg a polémiákra is), most viszont a megoldást, egyúttal pedig a támogatói és ötletelői kört is honlapunkra fogadjuk.

Fent a jobb sarokban "legújabb ötletek" címszó alatt találja az új funkciót (de elérhető fent a menüsorban is), ahová feltöltheti, ami szúrja a szemét évek, évtizedek, de akár évszázadok óta. Rövid leírással karöltve vázolhatja a helyzetet, megoldási javaslatot tehet, segítséget kérhet elindítva a városi ötletbörzét. Ne zavarja, hogy apró-cseprő dolgokról van szó, minden számít.

 

Regisztráció és bejelentkezés után a „Van ötleted?” gombra kattintva megnyílik egy adatlap, ahova részletesen feltöltheti a probléma paramétereit, a jobb oldalon pedig lehetőség van térképen jelölni a helyszínt, ahol fellelhető a mulasztás, meghibásodás, avagy hiány és elmaradás. Lejjebb görgetve képet tölthet fel, amihez további leírást csatolhat. Végül a "Rögzít" gombra kattintva megjelenik a Szeretgomon az ötlete.

 

Link:

https://www.szeretgom.hu/otletek/

2015. 02. 07. 14:19

Biztos mindenkinek nagyon sok ötlete van ! Hol mit lehetne javitani Nos  engem egy dolog nem hagy nyugodni .Most,hogy már túl vagyunk az utólsó nagy árvizen mindenki nyugodtan dől hátra , milyen nagy hősök voltunk, megvédtük a várost ! Igaz ha csak egy arasszal lett volna magasabb a tetőzés, most éppen az újáépitésen dolgozhatnánk ! Éppen azért, már csak a klimaváltozás okán is, érdemes lenne elgondolkodni azon ,mi lesz ha ez a közel jövőben bekövetkezik ! Szerintem túl nagy annak az esélye hogy ezzel ne foglalkozzunk ! Mert úgygondolom jelenleg ,nincs ennél nagyobb veszély ami a városra leselkedik és túl nagy a tét ahhoz,hogy ne ez legyen az első és legfontosabb teendő a városban ! Már most mosom kezeimet, ha ez mégis bekövetkezik az nem azért lesz mert én szóltam !

Nem akarom túl ragozni de emlékeztetek arra ,hogy a Duna felső szakaszán milyen változásokat eszközöltek a közelmúltban ! Győr Komárom egészen Tátig kiépült a védelmi vonal , sőt a másik oldalon is ! A viz pedig már csak olyan, ha nem engedik jobbra se meg ballra se, akkor bizony fölfelé megy, és azt már lehetünk bár akármekkor hősök sem tudjuk megállitani ! Elnézést ha megint negativ vagyok ! De szerintem jobb félni mint elúsztatni a várost !