Mi bántja a szemét Esztergomban?
Környezetünk
2015. febr. 6.

<p>Régi-új dizájn kapott a héten az oldal, majd tegnap új funkcióval <a href="https://www.szeretgom.hu/otletek/">bővültünk</a>. Ezzel egyidőben a szerkesztőség is megsokszorozódott, eddig is nyitottak voltunk a városi bajokra és problémákra (no meg a polémiákra is), most viszont a megoldást, egyúttal pedig a támogatói és ötletelői kört is honlapunkra fogadjuk.</p>

Fent a jobb sarokban "legújabb ötletek" címszó alatt találja az új funkciót (de elérhető fent a menüsorban is), ahová feltöltheti, ami szúrja a szemét évek, évtizedek, de akár évszázadok óta. Rövid leírással karöltve vázolhatja a helyzetet, megoldási javaslatot tehet, segítséget kérhet elindítva a városi ötletbörzét. Ne zavarja, hogy apró-cseprő dolgokról van szó, minden számít.

 

Regisztráció és bejelentkezés után a „Van ötleted?” gombra kattintva megnyílik egy adatlap, ahova részletesen feltöltheti a probléma paramétereit, a jobb oldalon pedig lehetőség van térképen jelölni a helyszínt, ahol fellelhető a mulasztás, meghibásodás, avagy hiány és elmaradás. Lejjebb görgetve képet tölthet fel, amihez további leírást csatolhat. Végül a "Rögzít" gombra kattintva megjelenik a Szeretgomon az ötlete.

 

Link:

https://www.szeretgom.hu/otletek/

(forrás)