Ősszel is nyitva tart az Élményfürdő
Kultúra
2014. szept. 3.

<p style="text-align: justify;">Az őszi hónapokban is várja a vendégeket az esztergomi Aquasziget Élményfürdő. A helyieknek és a Szlovákiából érkezőknek kedvezményes jegyeket kínálnak - írja a <a href="http://termalonline.hu/termal-hirek/szlovakokat-becsalogatnanak-az-esztergomi-furdobe" target="_blank">termalonlone.hu</a>.</p>

Ahogyan azt a nyár elején megírtuk, idén is megnyitotta kapuit az Aquasziget, de a fürdő vezetése akkor még csak reménykedett abban, hogy az őszi szezonban is fognak tudni vendégeket fogadni. Most már biztos, hogy pár változtatással, de az ősz folyamán is várni fogják a fürdőzni vágyókat. Szeptember 8-tól az élményfürdő kültéri részét ugyanis rossz idő esetén nem nyitják meg, erről pedig mindig az előző napon születik döntés.

 

A belépők árából az esztergomiak eddig is 20 százalékos kedvezményt kaptak, amit október végéig az üzemeltető kiterjeszt a Szlovákiából érkező vendégekre is.  Így az élményfürdő, a wellness világ és az étterem/bár minden nap déltől este 8-ig látogatható 2520 forintos áron.

(forrás)