Rendőrautóba hajtott egy személyautó Dorogon
Bulvár
2014. márc. 26.

<p style="text-align: justify;">Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Dorogon ma délután. Egy személygépkocsi és egy megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó szolgálati személygépkocsinak.</p>

A mentőszolgálat munkatársai négy sérültet szállítottak kórházba, ketten közülük a Budaörsi Rendőrkapitányság beosztottjai, akik egy személygépkocsit akartak ellenőrzés alá vonni, amely nem állt meg a rendőrök jelzésére sem Pilisvörösváron, sem azt követően. Az egyenruhások Dorog belterületén közlekedtek, amikor a jelenlegi információk alapján a Bécsi út és Mária utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó szolgálati személygépkocsinak.

 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta a Bécsi út balesettel érintett szakaszát. A Budapest felől érkezők a Gorkij úton, a Tokodaltáró felől közlekedők az Esztergomi úton át tudnak. A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

 

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés.
 

Feloldották az útlezárást Dorogon a Bécsi úton, ahol 2014. március 26-án délután személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Négy személyt szállított kórházba a mentő, miután egy személygépkocsi és egy megkülönböztető jelzést használó rendőrautó összeütközött. A baleset helyszínén a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, így az érintett útszakaszon a forgalom újra zavartalan.

/KEMRFK/

 

(forrás)