Kivonult a zárt ülésről a Fidesz-frakció

Kivonult a zárt ülésről a Fidesz-frakció

2014. 03. 06. 21:12

A képviselő-testületi ülés csütörtök esti zárt üléséről kivonult a Fidesz-KDNP frakció, így a testület nem tudott dönteni egy polgármesteri vétó miatt újratárgyalt ügyben, amely óriásplakátok tulajdonjogát érintette.

Tétényi Éva elmondta, hogy a zárt tárgyalás miatt az ügyről nem árulhat el több információt, azonban az ismert, hogy a kérdést korábban szintén zárt ülésen tárgyalták. 

Akkor az ülés végén a polgármester a nyilvánosság előtt ismertette, hogy a testület jóváhagyásával a városgazdálkodási feladatokat ellátó Strigonium Zrt. több mint két tucat óriásplakátot eladna a Teomo Kft-nek.

A Teomo Kft. tulajdonosa a cégnyilvántartás szerint Meggyes Tamás jelenlegi felesége, aki a polgármesteri hivatalban korábban osztályvezető volt.

A polgármester vétója miatt a testületnek kötelező volt a kérdést ismét tárgyalnia, azonban most a szavazás előtt maguk az előterjesztők, a Fidesz-KDNP-frakció egy része vonult ki a teremből, így azt többé nem kell napirendre tűzni.

Az MTI-nek a frakció vezetője az ügyet nem kívánta kommentálni. Meggyes Tamás elmondta, a városban 130 óriásplakát van, az ügylet 27-et érintett volna. 
"A kivonulással a frakció elmenekült a döntés elől" - tette hozzá a volt polgármester.

 

2014. 03. 06. 23:18

Természetesen ha a plakátok mág a város tulajdonában vannak és olyan nagy szükség van az "aranytojást tojó tyuk árára",

Akkor a város nyilvános liciten adja el! lehet,hogy énis veszek párat, de akkor az a pénz a város kasszájába follyon be! De ne úgy mint a parkolópénz.

M1-eském munkával is lehet ám pénzt keresni,megkéne próbálni, hátha ragadna rád valami!! emberség vagy akár értelem!

2014. 03. 06. 23:04

Természetesen a testület tagjai bölcsen tették ha kivonultak. Hamár egyszer nem merték vállalni a bölcs döntésük "ódiumát." Ezek a plakátok csak hozzák a pénzt ! költségek nélkül, miért is kellene ezektől megszabadulni?  aki meg saját hasznára akar  hirdetési felületet értékesiteni, az saját zsebből hozza is létre és árulja azt ne a városét akarja elorozni, némi primitiv firnyákkal!  vagy dolgozzon és éljen meg abból ha tud! Úgy mint minden más becsületes ember teszi, és mégcsak azt se hirdeti magáról,hogy én aztán igen nagyon "keresztény konzervativ erkölcsü vagyok"

Nem idézget a bibliából!!

Hanem egyszerűen "csak!!" dolgozik mert élni szeretne, nem élősködni!!!

Nos akkor beszélhetünk demokráciáról ha ezektől az élősködőktől elvettük az összes levegőt!!!