Tétényi: indulok az önkormányzati választásokon

Tétényi: indulok az önkormányzati választásokon

2014. 02. 24. 14:10

Szükség van egy másik hangra, akár egy nőre, egy olyan független emberre aki összehúzza a közösséget -jelentette ki Tétényi Éva az EchoTV Napi aktuális című műsorában.

Esztergom polgármestere elmondta, egyelőre nem tud arról, hogy bármelyik párt is ajánlaná őt miniszterelnök-jelöltnek. Tétényi Éva kitért arra is, hogy szerinte nincs semmi olyan ok, amiért nem indulna az önkormányzati választáson októberben.

 

A riport ide kattintva tekinthető meg.

2014. 03. 05. 13:34

 Kedves Éva visszavonom az állitásomat miszerint naivnak tituláltam.

Amit én sose gondoltam komolyan, de a  közvilágitásról tartott alapos őszinte köntörfalazásoktól mentes sajtótájékoztató , egyértelmüen meggyőzött arról ,egyáltalán nemolyan naiv, mit amilyennek időnként mutatja magát.

Saját és gondolom sokak nevében köszönöm a tájékoztatót.

Szándékosan nemirom,hogy a város nevében , mert az egyre sokasodó megvilágosodottakkal ellentétben nemgomdolom ,hogy én lennék a város.

Jóllehet az én megvilágosodásom,a Meggyes menesztését jóval megelőző időktől datálható. Amikor még a mostani megvilágosodottak,bőszen szervezték ellenünk a sajtókampányukat "Megvédjük Meggyest" logó alatt és persze élvezték a bukott diktátor által biztositott előnyöket, mint a rendszer minimum haszonélvezői /de szerintem inkább szekértolói/ A mostani júdások!/

Mindezt persze a keresztény erkőlcs nevében.

2014. 03. 01. 12:51

 Kedves Éva !

Nagyon sajnálom,hogy ezt kell mondanom, de ezt a naivságot?!

Nemis értem, hogy nem vette még észre,hogy az összes párt legnagyobb ellensége a független jelölt, akit nemlehet tetszés szerint irányitani zsarolni felhasználni eszközként a pártvezérek pillanatnyi érdekei szerint.

Igyaztán minden párt a legnagyobb ellenséget nem a másik ellenlábas pártjelöltbe hanem a függatlenbe látja. Ennek határozott biztos jeleit minden nap tapasztalni lehet, mert a média még a leghalványabb lehetőségét is kizárja annak,gogy független jelöltek is bejuthatnának a parlamenbe,

HISZEN SZÓBE SE KERÜL. mint lehetőség se. /Az a 100 egyéni választókörzet ahol függetlenek bekerülhetnének a parlamentbe/ Igy aztán az a 99,9 % akire itt utalt valaki nemis ismeri ezt a lehetőséget,igy aztán nemis állitanak maguk közül jelöltet, hanem önként és dalolva lemondanak a képviseleti jogukról és átengedik valamilyen pártra aki pedig szükségképpen nem a választók, hanem a pártok pillanatnyi politikai érdekeit fogják képviselni!

Ez megy immár 25 éve aminek látszik is az eredménye szerte az országba.

Nemtudom hát, minek kellene még történni,hogy ezt legalább az értemiség észrevegye!