Ittasan, jogosítvány nélkül, szabálytalanul szállított lovakat
Bulvár
2014. jan. 22.

<p style="text-align: justify;">Szabálysértések sokaságát követett el egy csolnoki férfi 2013. december 31-én, aki egy tehergépkocsihoz kötve szállított lovakat ittasan, lejárt műszaki engedéllyel, forgalmi engedély és jogosítvány nélkül.</p>

A faluban állították meg a férfit a helyi körzeti megbízottak, mert érdekes és szabálytalan módját választotta a lószállításnak. Két hátasát kötéllel a tehergépkocsi hátuljához kötötte, így közlekedett hazafelé. A rendőrök igazoltatták, de a férfi semmilyen okmányt nem tudott átadni a körzeti megbízottaknak, akik megállapították, hogy a tehergépjármű műszaki érvényessége 2013. december 14-én lejárt.

 

A férfival szemben alkoholszondát is alkalmaztak a rendőrök, mely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a járművezetőt előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol a szabálysértési eljárások mellett járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott ellene eljárást, melyet 2014. január 20-án bíróság elé állítási javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

 

/KEMRFK/

(forrás)