Felgyújtotta a haragosa kocsiját
Bulvár
2013. nov. 27.

<p style="text-align: justify;">A 22 éves, dorogi B. Attila felgyújtotta egy ismerőse autóját, mert régóta haragban álltak egymással. Mivel a férfi másoknak nem kívánt kárt okozni, ezért a gyújtogatás után rögtön hívta a tűzoltóságot.</p>

A tűzoltókkal együtt kiérkeztek a rendőrök is, akik megállapították, hogy szándékos gyújtogatás történt: a kocsi mellett a közeli kukából kiszedett kartonpapírt, szőnyeget és újságpapírt gyújtott meg valaki. Miközben a lánglovagok a tűzzel hadakoztak, a rendőrök kikérdezték a tűzesetre összesereglett kíváncsiskodókat, akik között volt B. Attila is. A gyújtogatásért felelős férfi mind a rendőrök, mind az autó tulajdonosa előtt többször is elszólta magát, így a járőrök könnyen beazonosították, mint elkövetőt.

 

A gyanúsítotti kihallhatásán B. Attila elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy régebb óta haragszik a sértettre, ezért gyújtotta fel annak autóját.  A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – rongálás gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

/KEMRFK/

(forrás)