Tele volt a ház kábítószerrel
Bulvár
2013. nov. 13.

<p style="text-align: justify;">Dorogi rendőrök házkutatást tartottak egy leányvári pár házában, ahol több mint két kilónyi kábítószert találtak por és 500 darab tabletta formájában.</p>

 Kábítószer tartásával gyanúsít a rendőrség egy leányvári párt. A nyomozók 2013. június 25-én tartottak házkutatást egy leányvári családi házban. Úgy értesültek, hogy a lakásban nagyobb mennyiségű kábítószer található. Az egyenruhások a ház valamennyi helyiségét átnézték, melyekben összesen több mint két kilógrammnyi, kábítószergyanús fehér port tartalmazó tasakot, 500 darab tablettát, valamint kábítószer fogyasztáshoz használt eszközöket foglaltak le. Még a fagyasztóban és a mellékhelyiségben is találtak illegálisnak vélt szereket.

 

A dorogi rendőrök a helyszínen elfogták a 38 éves G. E-t. Előállítását követően a nyomozók kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, mely pozitív eredményt mutatott. A nő élettársával lakott a házban, de ő a házkutatáskor nem tartózkodott otthon. B. B. ellen európai elfogatóparancsot adott ki a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A férfi végül 2013. november 12-én feladta magát a rendőrségen.

 

G. E. ellen - szabadlábon hagyása mellett - kábítószerrel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. B. B-t a rendőrség őrizetbe vette. Ellene a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság indított eljárást jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

/KEMRFK/

(forrás)