Tétényi Éva nyílt levele Gál Tamás és György Róbert részére

Tétényi Éva nyílt levele Gál Tamás és György Róbert részére

2013.09.16. 16:53

Örömmel vettem tudomásul, hogy Esztergom érdekében a helyi Fidesz és MSZP frakció összedolgozik. Mint polgármester köszönöm a felajánlásukat, hogy a kórház előtti szakaszon az útjavítást felajánlásokból elvégeztették.

Együttműködésemet kifejezve ezúton közlöm, hogy a Simor János utcai buszpályaudvaron lévő „Tétényi kátyút” a hétvégén rendbe hoztuk. Remélem, hogy tevékenységünk másnak is jó példát mutat arra, hogy csak a közösség érdekeit szem előtt tartva, egymást segítve lábalhatunk ki a mostani nehéz helyzetből.

 

Esztergom, 2013. szeptember 16.

 

Törölt felhasználó

2013.09.17. 22:17

Kedves Éva ha a jövőben Onről háztetőt neveznek el és ha meg kell javítani bitumenes lemezzel akár SBS kaučukkal,netán bitumenes zsindelyel mert beázik, kérem szólni.Ezekben a munkákban profi vagyok és ingyen megcsinálom barátaimmal akik még aktivan dolgoznak és akikkel rengeteg tetőt javítottunk a multban. Esztergomiaknak figyelmébe ajánlom a volt RELABOR épületet ahol fekete OB tipusú bitumenes zsindely van és még mingig hibátlanul funkcionál.Hajrá Esztergom és Tétényi Éva sok puszi és jó egésséget kivanok

tisztelettel rajongója Tibor