Egy tonna aszfaltot rakott le a Városháza elé az MSZP

Egy tonna aszfaltot rakott le a Városháza elé az MSZP

2013. 09. 02. 12:56

A mai nappal egy tonna mennyiségű hideg aszfaltot adtunk át Esztergom Város Önkormányzatának, hogy lehetősége legyen a Babits utcát, amely a Vaszary Kolos Kórház mentőbejáratához vezet, rendbe hozni.

Akciónk célja, hogy a kórházba érkező betegek biztonságosan megérkezzenek. A mai naptól kezdve egy hete van a város vezetésének arra, hogy a Polgármesteri Hivatalhoz letett építőanyagot elszállítsa és felhasználja a kért helyen. Az aszfalt őrzésének feladata innentől kezdve a polgármester felelőssége.
Kíváncsian várjuk, hogy ismételten csak az egymásra mutogatás, a felelősség ide-oda tologatása marad, vagy végre láthatunk valami cselekvést is a Hivatal részéről.

Esztergom, 2013. szeptember 2.

Gál Tamás                        Nyíri Attila
elnök                          önkormányzati képviselő

 

2013. 09. 03. 22:04

és át is vette valaki, vagy csak úgy lerakták engedély nélkül, közterületen? Méghogy ez a szerencsétlen csoportosulás szab határidőt! Meg kell fogni a lapátot és jó példát kell mutatni! Köpönyegforgatók.

választópolgárok

2013. 09. 02. 19:32

Nyirí A. megbolondult? Minek cseszteti Tétényit újabban? Steindléket kellene! Vagy ez már a választási elöjáték? Félnek Tétényitöl? Maszop!