Kettős gyilkosság Táton (frissítve)
Bulvár
2012. okt. 18.

<div>
<div>
<p>Emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, miután 2012. október 17-én Táton egy családi házban holtan találták az ott élő 66 éves nagymamát és 44 éves lányát. A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével a képen szereplő, a családdal együtt élő 21 éves unokát, Molnár Rolandot gyanúsítják, akit nagy erőkkel keres a Rendőrség.</p>
</div>
</div>

Kora este érkezett a bejelentés az Esztergomi Rendőrkapitányság Ügyeletére, hogy Táton egy családi házban holtan fekszik az ott élő 66 éves nagymama és 44 éves lánya. Az áldozatokra a feltételezett elkövető 24 éves testvére talált rá, aki nagybátyját kérte meg, hogy haladéktalanul értesítse a mentőket és a Rendőrséget.

Az elsődleges adatok szerint a nagymamával és az édesanyával 2012. október 17-én 13:00 és 15:00 óra között végzett az elkövető. Az igazságügyi orvos szakértő a helyszínen az idegenkezűséget megerősítette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a családdal együtt élő 21 éves unokát, Molnár Rolandot gyanúsítja, akit nagy erőkkel keresnek a nyomozók. A hatóság kéri, hogy haladéktalanul hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikét, aki tudja hol tartózkodik a képen szereplő férfi.

 

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

 

(forrás)