Ideje, hogy Meggyes Tamás lemondjon!

Ideje, hogy Meggyes Tamás lemondjon!

2012. 05. 15. 18:48

Meggyes Tamás az esztergomi 8. választókörzet egyéni képviselője. Papíron. A munkája Esztergomban az lenne, hogy Aranyhegy, Kenderes, Újfalu és Pilisszentlélek a Hegyvidék  választópolgárait képviselje.

Meggyes Tamás (Fidesz), 2011. november 25-én volt utoljára testületi ülésen. November előtt sem végezte ezt a munkáját tisztességgel, csak egyéni sérelmei és a személyeskedés vezérelte.

Fél éve nem járt a testületi ülésen Esztergom megnyomorítója, ezért a többre hivatott városunk érdekében: Felszólítjuk Meggyest, azonnal mondjon le bitorolt mandátumáról!
Biztosak vagyunk benne, hogy bárki a megnevezett városrészekből tisztességgel és jobban el tudja látni azt a feladatot, ami Meggyes Tamásnak lett volna a dolga!
Meggyőződésünk, hogy felvetésünk a választópolgárok és az esztergomi Fidesz érdekével is találkozik.

Arról nem beszélve, hogy reméljük, az el nem végzett önkormányzati munkájáért Meggyes Tamás a tiszteletdíját az elmúlt hónapokban nem vette fel!


Kovács Géza
EsztergOHM valódi független ellenállási újság és közösség nevében

2012. május 15.

2012. 05. 17. 10:59

Novemberig, ha nem jár be, úgys megszűnik a mandátuma. Akkor meg új választást kell kiírni a 8-as körzetben.

2012. 05. 17. 10:54

Végig olvastam a beírásokat, csak ennyit mondhatok továbbra is: Meggyes, mondjon le azonnal! Úgy gondolom tőlem ez hiteles, nem csak a jogos sérelmeim vezetnek, ezért bátorkodtam a 8. választókörzet  ügyébe is bele kontárkodni.

Szebb holnapot:

Kovács Géza

2012. 05. 17. 0:33

Határozott véleményem, hogy túl sok léhűtő politológus és önjelölt megmondóembert képzett az elmúlt 20 évben ez az ország, akik létezésük értelmetlenségét fel nem ismerve túl sok hetet és havat összehordanak az amúgy jobb sorsra érdemes népnek. Amióta meg facebook van, azóta sportot űznek abból, hogy úgy magyarázzanak minden egyes kis apró kormányintézkezdést, mintha attól holnapután eljön a világvége. Magyarul: jódolgukban termelőmunka helyett össznépileg uszítanak, értelmetlen propagandával mérgezik a mindennapokat.

A telefonadó kapcsán, ha nem került a szemem elé legalább 40 ezer karakternyi elemzés, cikk, anyázás az elmúlt hetekben, akkor semmi. Végigolvastam vagy 8 megmondóember 15 cikkét. Erre alsó hangon elcsesztem az életemből legalább összesen 4 órát. Az egy átlag 8 ezres informatikus fejlesztői órabérrel számolva egészen pontosan 32 ezer forintnyi bevételtől fosztott meg engem. A telefonadó meg havonta 700 forint, max. Hát elmehet minden propagandista önjelölt megmondóember a picsába. És akkor még csodálkoznak, hogy csökken a GDP, ha egyszer a fél populációt folyamatosan uszítják és gerjesztik a hülyeséggel. Elég volt ebből.

Ha már mindenképp el akarom hasztalanul tölteni a szabadidőmet, inkább nekiállok végigtolni a Mass Effect 3-at.

2012. 05. 16. 23:00

1. Nem fogok többet kulturális referenciákat tenni, nyilvánvalóan hiányoznak bizonyos alapismeretek hozzá: 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zF0fg4KWdJE#t=22s

2. Pontosan látom mi folyik az országban, csak nincs kedvem emiatt idő előtt infarktusban meg hasonló stresszkiváltotta hatásokban meghalni, úgyhogy úgy döntöttem, hogy nem érdekel. Emigráltam a közügyekből, annyira érdekel, mintha Londonban vagy Új Zélandon élnék: semennyire. Tudatos döntés volt. Valószinűleg egy nagyságrenddel több adót fizetek Önnél, tőlem sokkal többet lopnak, mint a fórum résztvevőinek többségétől. Ha én ebbe bele tudok nyugodni, akkor az se pampogjon emiatt itt, aki egész életében nem fizet be annyi adót ennek az országnak, mint én csak az elmúlt 10 évben (uszkve 25-30 millió forintot biztosan adóztam ez alatt az idő alatt).

választópolgárok

2012. 05. 16. 22:47

1. Szerintrem az anyázást hagyjuk inkább ki - mert nem akarom Önt visszaküldeni oda ahonnan a világra pottyant.

2. Félreértések elkerülése végett - nagybetüvel - NEM VAGYOK SEMMILYEN DE SEMMILYEN PÁRT HÍVE - igy nem kell elkúrozni, vagy fasisztázni, vagy ilyesmi. Képzelje el ilyen is van. Józan ésszel figyelem az eseményeket, igazat adok hogy az eddigi (1990 óta) kormányok, szinezettöl függetlenül, sok sok butaságot, szemétséget csináltak. Viszont ami ebben az országban a hataloméhes, elmebeteg Orbán csürhe alatt történik az nem tudatlanság, butaság, hanem szintiszta hatalom illetve uralomvágy, alaposan szinezve a haverok kiszolgálásával, a demokrácia piszokba taposásával vegyítve. Ilyen aljas, szemét alakok kormányt ebben az országban még nem láttak eddig. Aki ezt nem hajlandó tisztán látni az a szisztéma nyeretse - egyelöre. De még azek csípája is ki fog nyílni. A csuti törpenapoleon majd gondoskodik róla. Oszt jóreggelt  Hungária!

2012. 05. 16. 21:33

Nyugodtan szerintem csak az tud maradni aki valamilyen módon a történtekkel egyet tud érteni, hasznát tudja húzni.

Meg aki túl akarja élni, és nem Gyuribá mellé bekerülni Dorogra.

Amúgy meg tetszettek volna nem elkúrni és nem úgy tenni mintha kormányoznának.

Bevallom, elsősorban a társasági adó 10%-ra csökkentésének vagyok nagy nyertese (évi millió forint körüli nagyságrendben), meg az SZJA-val párhuzamos osztalékadó csökkentés is pozitívan érintett (szintén évi millió forint körüli nagyságrend). ÁFA-mentes bevételem van, mert exportálok és hozom be az országba a devizát a munkámmal. Cserébe éppen most költök el pármillió forintot, zömében esztergomi építőipari vállalkozóknál, amivel élénkítem a GDP-t, meg a város gazdaságát.

Komolyan mondom, elegem van a síró-rívó magyar mentalitásból. Persze, szart csinál a Fidesz, de melyik kormány nem csinált az elmúlt 50 évben szart ebben az országban?

Dolgozni kell, nem hányni.

2012. 05. 16. 21:06

Nos, nekem ettöl hányingerem van.

"Akkor hányjál. Szóljál anyádnak is, hányjatok együtt." (klasszikusokat csak pontosan)

Engedtessék meg, hogy a hányadékodra viszont ne legyünk kiváncsiak. Inkább igyál, legyél te is a fidesz politikájának nyertese, igyál adómentes otthon főzött pálinkát, és hányjál otthon.

választópolgárok

Törölt felhasználó #43

2012. 05. 16. 19:35

A Fidesz uralma óta fokozatosan nehéz a történtek után nyugodtan, minden emocionális érzés mellözésével, az eseményeket kommentálni. Ami ebben az országban az utolsó két évben történt - és még mindig történik - egy afrikai önkénydiktaúra szinvonalán mozog. Gratulálok ha Önnek sikerül nyugodtan maradnia, nekem már nem müködik, a pohár nem hogy betelt de egyenesen ömlik belöle a gyülölet. Nyugodtan szerintem csak az tud maradni aki valamilyen módon a történtekkel egyet tud érteni, hasznát tudja húzni.

Minden más állampolgár akinek az igazságérzete nem rokkant bele az eseményekbe, nem törték meg a megtorlások a M1es féle atrocitások, azok hasonlóan gondolkodnak, én csak egyenesen burkolat nélkül közlöm véleményemet, ugyan azon brutalitással mint ahogy a Fidesz csöcslék átalakítja az országot saját izlése szerint. Nos, nekem ettöl hányingerem van.

Törölt felhasználó #43

2012. 05. 16. 17:24

az ilyen hozzászólások után nehéz lesz megkritizálnom az rtve honlapján található másikoldali hozzászólásokat...

választópolgárok

2012. 05. 16. 16:58

M1es egy jellemtelen szarházi alak, egy nyikhasz tapló, akit szerintem már a pártja tarja vissza a nyilvánosság elöl, remélve hogy az ellene felhalmozódott indulatok idövel csitulnak a városban. Persze munkatársa Steindl folytatja M1es piszkos irányát, igy nem vßaltozott semmi, csak a senkiházi látványát nem kell már elviselni. Ennek a féregnek nincs bör a pofáján, persze hogy felveszi a munka hiányában részére nem járó összeget, nem csak Egomban hanem a parlamentben is, ahol szintén távollétével diszeleg ez a majom. Mióta nem téritik meg a jogi költségeit azóta eltünt mint ebszar a füben. Egy normális párt mér régen felszólította volna a távozásra.

Törölt felhasználó #43

2012. 05. 16. 12:28

Törvényesség? Magyarországon? Na ne...

Törölt felhasználó #43

2012. 05. 15. 21:59

1990. évi LXV. törvény 19. § (2) A települési képviselő: f.) köteles részt venni a képviselő-testület munkájában.