A Fidesz-KDNP Esztergomi Frakciója elítél minden erőszakot
Közélet
2012. febr. 16.

<p>A Fidesz- KDNP Esztergomi Frakciója elhatárolódik minden erőszakos megmozdulástól, fenyegetéstől, bántalmazástól, legyen az szóbeli, vagy fizikai.</p>

Tétényi Éva polgármesterré választása óta számtalan támadás érte a helyi képviselőket, vagy azokat, akik aktívan részt vesznek az esztergomi politikában.
A Fidesz- KDNP Esztergomi Frakciója (Tétényi Évával szemben) minden alkalommal elhatárolódott ezektől az erőszakos megmozdulásoktól.
A képviselők elítélik azokat a személyeket, akik intelligencia hiányában, csak tettekkel tudják kifejezni véleményüket, és ezért képesek felgyújtani egy házat, kiszúrni egy autó kerekét, csákánnyal beverni egy autó szélvédőjét, vagy épp egy sajtóorgánum ellen terveznek rablást és robbantásos merényletet.
Mindazonáltal mélységesen felháborító Váczy- Hübschl István közleménye, amelyben Steindl Balázs frakcióvezető és az autója megrongálója között húz párhuzamot. Közleményében továbbá becsületet sért és rágalmaz, amellyel kapcsolatban Steindl Balázs jogi lépéseket kíván tenni.
Mindezek tükrében a frakció arra szólítja fel Tétényi Éva sajtófelelősét, hogy tartózkodjon ezektől a megnyilvánulásaitól, és inkább határolódjon el az RTVE merénylettel kapcsolatos felvételtől.

Fidesz- KDNP Esztergomi Frakció

(forrás)