A Fidesz-KDNP Esztergomi Frakciója elítél minden erőszakot

A Fidesz-KDNP Esztergomi Frakciója elítél minden erőszakot

2012. 02. 16. 14:51

A Fidesz- KDNP Esztergomi Frakciója elhatárolódik minden erőszakos megmozdulástól, fenyegetéstől, bántalmazástól, legyen az szóbeli, vagy fizikai.

Tétényi Éva polgármesterré választása óta számtalan támadás érte a helyi képviselőket, vagy azokat, akik aktívan részt vesznek az esztergomi politikában.
A Fidesz- KDNP Esztergomi Frakciója (Tétényi Évával szemben) minden alkalommal elhatárolódott ezektől az erőszakos megmozdulásoktól.
A képviselők elítélik azokat a személyeket, akik intelligencia hiányában, csak tettekkel tudják kifejezni véleményüket, és ezért képesek felgyújtani egy házat, kiszúrni egy autó kerekét, csákánnyal beverni egy autó szélvédőjét, vagy épp egy sajtóorgánum ellen terveznek rablást és robbantásos merényletet.
Mindazonáltal mélységesen felháborító Váczy- Hübschl István közleménye, amelyben Steindl Balázs frakcióvezető és az autója megrongálója között húz párhuzamot. Közleményében továbbá becsületet sért és rágalmaz, amellyel kapcsolatban Steindl Balázs jogi lépéseket kíván tenni.
Mindezek tükrében a frakció arra szólítja fel Tétényi Éva sajtófelelősét, hogy tartózkodjon ezektől a megnyilvánulásaitól, és inkább határolódjon el az RTVE merénylettel kapcsolatos felvételtől.

Fidesz- KDNP Esztergomi Frakció

2012. 02. 22. 16:27

A fent említett "intelligencia hiány" vajon a képviselőkre is vonatkozik? Had' ne soroljam a neveket...(félreértések elkerülése végett: pl. a diploma nem jelent intelligenciát...ufye, Sanyi?) Ha igen, akkor néhányan azonnali hatállyal lemondhatnának!

 

2012. 02. 18. 16:26
Megbékélést és munkát a városért... Aki ezt nem akarja távozzon a közélet első vonalából. Kivéreztették a várost nagy közös erővel a végletekig.

2012. 02. 18. 11:30

Már nem csak elítélni kell!!! Tenni kell ellene! Tenni úgy tudnak Tisztelt tenni akaró polgármester asszony és Képviselő urak, ha félre teszik a személyes indíttatásaikat, és elkezdik az ügyeket a város érdekében megoldani. Ezt várja minden józanul gondolkodó esztergomi.

2012. 02. 16. 21:33

Még mindig nem Fidesz-KDNP, csak Fidesz frakció! (Persze sok különbséget nem jelentene, de ez is mutatja, mennyire fontosak ezeknek a zagyatlanoknak aTÉNYek.) Aljas manipulatív banda, jó lenne, ha eltűnnének végre!

Törölt felhasználó #43

2012. 02. 16. 21:25

Kit ijesztgetsz??? Kacsintás

Törölt felhasználó #43

2012. 02. 16. 19:08

Bejó?

Bejó csak reméli, hogy sem a csákány, sem a valakik által valakitől megvásárolt hangfelvétel (ennek amúgy is hagyományai vannak ebben a városban, tapasztalat...) semmiféle kapcsolatban nincs azzal, hogy Tétényi Éva elment másfél hétre szabadságra...

 

Ha a mi történhet még a kérdés, csak úgy általánosságban, akkor annyit elárulhatok, hogy készül egy cikk, amelyhez köthetően hamarosan adatkikéréssel fordulunk a hivatalhoz, aztán meglátjuk mi lesz belőle.

2012. 02. 16. 19:07

Félreértettél Emil, én Bejót kérdeztem, mert vele volt itt vitám másfél hete erről, akkor leekéztek. Ha nem kérdezed meg, én teszem meg, és nem alázó céllel, csak hogy ez legközelebb ne legyen kérdés. peace :)

2012. 02. 16. 18:38

Én? Nem! Én, Emil! Nem hiszem, hogy bárkinek a neve, mint inkább a gondolkodása (értetlenkedése) számonkérhető. Ráadásul kérdést feltenni semmilyen ügyben, időben, rendszerben nem bűn. Elvileg. Az viszont ténykérdés, hogy volt értelme Tétényi Évának nyilvánosságra hozni, hogy mikor nincs itthon. Hogy avvan olyan idióta, hülye emberek, hogy akciójukat ennek ellenére erre az időpontra időzítik, hát mit mondjak. Akár csákány, akár diktafon van a kezében, ez a legalja.

2012. 02. 16. 18:29

Bejó?

2012. 02. 16. 18:24

Érdekes, sokan nem értették, hogy T.É. miért jelenti be a szabiját. Valami olyasmit olvastam, hogy várható, hogy a távolléta alatt lesz valami. Aztán tessék. Kilátásba helyezett koktél (bár a "Molotov" jelző nem hangzik el), csákány a szélvédőben...és nincs vége a hétnek. Mi lenne, ha T.É. egy hónapra menne szabira? Esztergom beszántása, meg sóval való hintése?

2012. 02. 16. 15:25

Meggyes már 2004-ben terrorizálta az esztergomi piacosokat!... Kb. 2004-től van ez.

2012. 02. 16. 15:10

Hát, szerintem nem Tétényi megválasztása óta vannak közéleti (nem feltétlen fizikai) támadások ártatlanok ellen, hanem legalább 2006 óta, amióta Meggyes a kis lokális kétharmaddal azt csinálhatott a városban, amit csak akart (de jobban belegondolva, már a Juhász Albin eset 2002-ben is ugyanez volt). Még egy egészséges embernek sem jó ha túlhatalmat kap, hát még egy mentálisan sérült pszichiátriai esetnek.

Iridium

2012. 02. 16. 14:57

Baghdad nem ilyen veszélyes környék, mint ez az Esztergom...