Tisztelt Meggyes Tamás!

Tisztelt Meggyes Tamás!

2011. 12. 01. 15:51

A mai napon az Országgyűlés rendkívüli módon próbálja menteni a menthetőt azokból a romokból, amiket tíz éves regnálása után megmaradtak. A vitában arra sem méltatta képviselőtársait és leginkább a választópolgárait, hogy ott megjelenjen. Most lenne lehetőség ország- világ előtt nagy ívű beszédben elmondani a véleményét, de úgy látjuk, hogy erre csak akkor hajlandó, ha a közönséget is ön szervezi.

A mai napon elárulta azt a közösséget, a valászóit, akik két alkalommal is az Országgyűlésbe juttaták. Nincs tovább. Egyetlen lehetőség marad: szépen csendesen mondjon le mind az országgyűlési képviselői, mint az önkormányzati képviselői mandátumáról.

"Itt az idő", hogy a "jövő elkezdődjön".

 

Polgári Esztergomért Egyesület

2011. 12. 05. 16:11

Te vagy a leghűségesebb moderátorom,azért tévedtem!

2011. 12. 05. 16:05

Bocsánat Akincilár,a -Redundáns-Moderált!

2011. 12. 05. 16:02

Köszönöm Akincilár,de én már csak ilyen ganaj maradok.Bugaci gyerek vagyok,de nem olyan moslék mint a Petróczi!!!!!!!!

Törölt felhasználó #43

2011. 12. 05. 15:55

tényleg most mia lóf.....t képvisel,és ez milyen cselekedetekben merül ki?Mert a parlamentben kussol,Esztergomot tönkrevágja,majdnem meglincselik, mi a

büdös francnak tartjuk a város pénzén??!

2011. 12. 05. 15:51

lehet hogy új moderálva van?

2011. 12. 03. 12:04
A mai Népszavában megjelent egy cikk városunk polgármesterasszonyáról az Esztergomi Jeanne d' Arc címmel:

Megragadott a címben az a szó, hogy egy"Jeanne d' Arc". Bátor? Olyan könnyen használjuk mostanában ezt a szót. Bátor demokrata, aki elmegy egy tüntetésre. Bátor ember az aki tisztességesen végzi a dolgát, amivel a választói megbízták. Bátorság lenne a tisztesség? Bátorság lenne a korrektség? Szerintem nem. Bátor az , aki olyan dolgot tesz meg, amiről tudja, hogy rá nézve komoly és érdemi veszélyt jelent, de leküzdve félelmét, cselekedni mer. Egy tüntetésre elmenni, nem igényel bátorságot. Tisztességesen dolgozni, nem igényel bátorságot. Sok minden nem igényel bátorságot. Annál inkább emberséget, tisztességet, korrektséget.

Tiszteljük és sokan kedveljük Tétényi Évát! De miért is tiszteljük? Ezt a nőt Esztergom város lakói megválasztották polgármeseterüknek. A megválasztása után, igyekezett legjobb tudása szerint tenni a dolgát becsületesen és a választási ígéreteinek megfelelően. Magyarul végi, végezné a munkáját rendesen, amivel megbízták. Ez olyan valami amiért külön tiszteletet érdemelne? Alapvetően persze igen, hiszen érték az, amikor az ember a munkáját legjobb tudása szerint igyekszik végezni becsülettel. Az a minimum elvárás egy politikus felé, hogy választói érdekét képviselő politikát kövessen. De hogy valaki jól végezze a munkáját, hogy a politikus a választói érdekét nézve politizáljon, ennek kéne a legtermészetesebb dolognak lennie, amit ha megtesz nem kapjuk fel rá a fejünket, hiszen ez a dolga. És Tétényi Éva esetében felkapjuk a fejünket. Azért mert vele ellentétben a politikusok abszolút többsége nem végzi jól a munkáját, meg se próbál jó munkát végezni és magasról szarnak a választóik és az ország érdekeire, csakis pártjuk és saját egzisztenciális és hatalmi érdekét nézik. A sok silány szemét között, méltán ragyog fel az aki különb náluk. Tétényi Éva megérdemli a dicséretet, de ne felejtsük el, az ő dicsérete, a magyar"politikai elit",a Zorbán vezette FideSS és annak súlyos kritikája is egyben............

2011. 12. 02. 21:41

Azért nem volt ott, mert nagyon megrázta volna őt a városról szóló vita. Megtiltották neki, hogy elmenjen, nehogy a vita hevében elszólja magát.

2011. 12. 02. 20:44

meggyes tomika csütörtökön 3/4 1 kor autókázott a városban ,pontosan a Kossuth L. utca közepén járt, mert meg kellett állnia a zebra előtt ,hogy átengedjen pár gyalogost . De nem ő volt az első aki megállt.Hát nem a parlamentben ült és a városa sorsa érdekelte.


2011. 12. 02. 10:43

2011. 12. 02. 10:41

egy szép búcsuztató üzenet... kis ember hát itt a vége...

http://www.youtube.com/watch?v=vaaoenDDRoI

Törölt felhasználó #43

2011. 12. 02. 10:32

Benn voltam most a testületi első 25 percén, Meggyes ide se tudta bedugni addig a képét. Hol dolgozik épp ez a "képviselő"? Kit képvisel a saját érdekein kívül?

2011. 12. 02. 9:04

Ott biztos nem lehetett volna olyan ingerült mint 25.én.... Milyen ember az ilyen? Egy koszos kivert kutyát többre tartok nála.

2011. 12. 02. 8:51

Csak egy ilyen szenny alak teszi meg azt, hogy nics ott a saját városát érintő ülésen.

Bár ha ott lett volna, akkor meg a csillagokat is lehazudta volna az égről és sokakhoz csak az jutott volna el.