Garázda fiatalokat fogtak a rendőrök

Garázda fiatalokat fogtak a rendőrök

2011. 08. 24. 13:35

Az esztergomi kapitányságra több jelzés is érkezett az éjszaka folyamán azok miatt a fiatalok miatt, akik törtek-zúztak a városban.

A járőrök átnézték azokat az utcákat, ahonnan a riasztások érkeztek. Letépkedett postaládákat, felgyújtott kukákat találtak a Budai Nagy Antal és a Schweidel utcákban is. Követve nyomokat, a járőrök megtalálták a garázda személyeket, akiket igazoltattak, majd előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

A fiatalok egyike részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy kedden késő este találkozott a barátaival. Iszogatni kezdtek, majd útnak indultak. Hangoskodásukkal felverték a környéket, és a rendőrök is észlelték ezt, ezért felszólították őket, hogy fejezzék be a hőzöngést és menjenek haza.

A fiatalok egyikének azonban nem tette, hogy a rendőrök rendre utasítotték, és a Nevelési Intézet kerítésén töltötte ki mérgét. A csapat ezt követően teljesen elvesztette az önkontrollját, nem kíméltek semmit, ami az útjukba került. Letépték a postaládákat, kaputelefonokat, egy útjelző táblát is kifeszítettek a helyéről, majd több kukát felgyújtottak.

Az ámokfutásnak a rendőrök vetettek véget, akik elfogták a fiatalokat, majd előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Csoportosan elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást ellenük.

Forrás: kemma.hu

Törölt felhasználó #2446

2011. 08. 28. 21:25

Nem lenne ekkora probléma ha a tescoban péntek és szombat nem lehetne 18-24 óráig alkoholt kapni. Mert valaki megveszi a kiskorúaknak is az alkoholt és azok is elveszítik az eszüket.

2011. 08. 24. 14:18

A vasútállámosnál a Bem térnél is leszakították a hintát.

-Én is késve fogok rendőrt hívni, ha találkozok ilyenekkel...

 

Kovács Géza

2011. 08. 24. 13:56

Nem bánnám, ha az Árok utcában is járőröznének a rend őrei.Itt is rendszeres a garázdaság.Meg lehet nézni a házak esőelvezető csatornáit.Rommá vannak rúgdosva, ütve-verve.Ne keljen már évente kifizetnem 25-30 ezer forintot a cserére.Sajnos üzemel a régi Tökházzal szemben az a bizonyos "bűnbarlang", ahol a 16-20 éves egyedek elég illuminált állapotba kerülnek, és onnan elindulva minden egyes péntek és szombat éjjel törnek-zúznak.Csak 1etlen 1x kapjam őkat rajra ...................