Lakossági fórum az északi városrész településrendezési koncepciójáról
2011. 05. 12. 17:00

Lakossági fórum az északi városrész településrendezési koncepciójáról

 

A „ Búbánatvölgyért” Környezetvédelmi és Környezetfejlesztési Tevékenységet Szervező Alapítvány 2011. május 12-én, csütörtökön 17.00 órakor Szalai Olga városi főépítész javaslatára lakossági fórumot tart a Kerektói horgásztanyán.

A fórum vendége Szalai Olga és a városrész településrendezési terveit készítő szakemberek, a fórumon részt vesz Tétényi Éva, Esztergom Város polgármestere. A rendezvény témája az „Északi városrész” településrendezési koncepciójának ismertetése és megvitatása. A fórum egy vetítettképes előadással kezdődik, majd mindenki röviden (2-3 percben) elmondhatja a témával kapcsolatos észrevételeit, javaslatait! Kérdéseit előzetesen elküldheti az alapítvány bubanatvolgy@gmail.com email címére.

Az alapítvány kuratóriuma.

 

gömbicica

2011. 05. 27. 18:41

Az utóbbi, mondjuk 4-5 évben volt valamelyik körzetben ilyen "konzultáció" TELEPÜLÉSRENDEZÉSI KONCEPCIÓKKAL KAPCSOLATBAN a lakosság és a szakemberek között???? Tudtok ilyenről???

Külön üdvözlendő, hogy a lakossági észrevételek meghallgatása   után,  átgondolva a felmerült problémákat,  ismételten összehivják  majd a fórumot, hogy a szakemberek által a lakossági vélemények figyelembevételével átdolgozott ötleteket megbeszéljék.