Együtt működünk!

Együtt működünk!

2011. 04. 22. 12:31

Hát megtörtént! 2011. április. 18-i hatállyal a munkáltatói jogokat gyakorló jegyző asszony, a 6 hónapos próbaidő leteltét megelőzően 1 azaz egy nappal,  indoklás nélkül –hiszen a jogszabályok erre lehetőséget adnak, ő pedig a jog embere- megszüntette Tétényi Éva személyi  titkárának munkaviszonyát. Aki nem ismerné a titkár asszonyt, annak körülírom, az a csinos, mosolygós, szőke hölgy az, aki a polgármesteri iroda előszobájában fogadta a polgármester vendégeit és szinte állandó kísérője volt Tétényi Évának a különböző rendezvényeken.

Nyilvánvaló, hogy az ember első gondolata ezzel a hírrel kapcsolatban az, hogy ez a lépés egy kisstílű, sunyi, alattomos, és aljas , de egyben kiszámítható lépés volt azon az úton, amelynek a célja, hogy Tétényi Éva polgármester munkáját, tevékenységét, sőt személyét teljesen ellehetetlenítsék, ill. a polgármesteri hivatalban hermetikusan elszigeteljék. De erre a  téves és egyoldalú véleményre csak azok jutnak, akik nem tanulmányozták mélyen sorról-sorra olvasva a Nemzeti Együttműködési  Nyilatkozatot.  Persze a helyes értelmezést az is megkönnyítette, hogy többször végighallgattam Meggyes Tamás,és  Steindl Balázs a város érdekében tett, együttműködésre buzdító nyilatkozatait .

Tehát mi az igazság?

Az igazság az, hogy  a város, ezáltal Tétényi Éva  érdekében –hiszen Ő is a város érdekeit tartja elsődleges szempontnak - lépni kellett, mégpedig azonnal.  Tétényi Évára nem lehetett a kérdés elintézését bízni, hiszen nyilvánvalóan elfogul t volt, akit nemcsak  a józan ész, hanem az érzelmei vezérelték volna, hiszen mégiscsak a legközvetlenebb , belső munkatársáról volt szó. Lépni kellett, hogy a várost, ezáltal Tétényi Évát megóvják a személyi titkár további károkozásától. A személyi titkár azáltal, hogy egyeztette a polgármester programjait, felvette telefonját, elkísérte a különböző rendezvényekre és fogadta, sőt kávéval , esetleg teával kínálta vendégeit, egyenlőre fel sem mérhető anyagi és egyéb veszteségeket okozott a városnak.  A károk felmérése úgy tudom jelenleg is tart

Ugye, hogy ezeket a tényeket ismerve már egészen más lehet az ember véleménye.

Na ezért javaslom mindenkinek, hogy olvassa el újra nap, mint nap a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot. Könnyebb lesz a megértés.

Mondjuk azért van egy kis probléma, ez a megátalkodott nőszemély ez a személyi titkár kijelentette, hogy semmi sem változott, ő továbbra is Tétényi Éva személyi titkárának tekinti magát, csak most már nem köztisztviselőként, hanem fizetés nélkül önkéntes segítőként fog dolgozni.

Akkor, hát tovább fog folyni a károkozás? Lehet, de én bízom a fiúkban, mert ezek mindig kitalálnak valamit.

2011. 04. 28. 22:22

Egy kis előzetes, hogy biztosítva legyen a felkészülés lehetősége.

    

http://videa.hu/videok/hirek-politika/kalocsa-noi-borton-tevezesi-szokasok-a-DLGzk8Lvrfy1NL4Z

2011. 04. 27. 17:24

Csak érik az a Kalocsa...

2011. 04. 27. 17:22

http://www.mfor.hu/cikkek/Bortonbe_kuldene_a_tappenzcsalokat_a_kormany.html

A témához kapcsolódóan most találtam a hírekben.

2011. 04. 26. 22:43

Íme a meggyesisták húsvéti ajándéka a város számára:

"a helyzet néhány hónapon belül tarthatatlan lesz, a rendszer előbb-utóbb össze fog omlani"

http://hirszerzo.hu/belfold/20110426_tetenyi_eva_esztergom

http://atv.hu/belfold/20110426_tetenyi_eva

2011. 04. 26. 22:16

Köszönöm.

gömbicica

2011. 04. 26. 22:10

http://szeretgom.hu/content/7-szeretgom-hu-kritika

talán erre gondolhattál.

EGyébként érdemes időnként ivsszanézni jó pár oldalt, a hozzászólások között, van, hogy amit irni akarok, már témaként felvetette valaki. Meg érdekeségként is jól jöhetnek a rég, ill. közelmult történései, ötletei.

2011. 04. 26. 21:24

Off: Nem tudom hol a kritika rovat, biztos netvakságban szenvedek. Hány kattintással és milyen úton érhető el fogalmam sincs... " Miért nem tettél? "A magam részéről még az ünnepek előtt mindenkinek kellemes Húsvétot kívántam itt a szeretgomon. Sajnos sejtelmem nem volt, hogy ezt a fórumok közül az érték a mértékre kellett volna tennem. Az állításom továbbra is megfontolásra javaslom a legközelebbi ünnep alkalmából. Talán... elférne a főoldalon egy kis tolerancia, megbékélési hajlam. Talán... ez megkülönböztetné az egyik oldalt a másiktól. On.

2011. 04. 26. 21:11

Ha megkérhetném a felhasználókat térjenek vissza a topic eredeti témájához, ezen téma folytatására   a szeretgom.hu kritika rovatát javaslom!

 

Ennél talán többet érdemelt volna ez az ünnep...

 

Nem látom, hogy te tettél volna fel valamit az ünneppel kapcsolatban, pedig tehettél volna fel. Miért nem tettél?

2011. 04. 26. 20:50

Tisztelt Burkon Attila!

Nem értek Önnel, és az Ön fölött szólókkal egyet... Ugyanis akkor azzal értenék egyet, hogy a  keresztény világ legnagyobb ünnepéről, Jézus Krisztus feltámadásáról a szeretgomon - mondjuk jó ráérzéssel -  a fórumokra kattintással, majd a több tucat topik közül az " Érték a mérték" című fórumra - úgymond újabb ráérzéssel - , valóban olvashatok Húsvétról... Ennél talán többet érdemelt volna ez az ünnep...

2011. 04. 26. 15:32

Amúgy pedig az "Érték a mérték" c. topikban bőségesen esett szó a Húsvétról.

2011. 04. 26. 15:26

Mi/én itt a Szeret-gomon  Eszter-gomot és a városért tenni akaró embereket szeretjük. Nem próbálunk egy ünnep kapcsán szeretetet kicsikarni. A portál tudtommal nem a városé.

2011. 04. 26. 15:06

Most volt Húsvét! Miért nem szólunk/szóltunk róla néhány jó szót a "szeret"-et jegyében a "szeret"-gomon. Ez egy igaz katolikus város "szeret" portálján szerintem minimálisan elvárható.

2011. 04. 25. 21:16

Kissé komolytalanul szólok hozzá a táppénz-ügyhöz:
Párbeszéd az orvosnál:
- Doktor úr  beteg vagyok, nem tudok dolgozni menni.
- Ide el tudott jönni ?
- Igen, jönni tudok, csak menni nem!
Itt is ez az eset állt elő.

2011. 04. 24. 11:16

Azt elhiszem, hogy ő nevetve mondta el, mert nincs oka szégyenkezni miatta. Maga viszont, jó szokásához híven, egyértelműen lejárató szándékkal írta. Egyébként, Hófehérke, vidulunk mi eleget rajtatok, nem szükséges plusz poénokat szolgáltatnotok. Sőt rátok nézünk és sírunk - sírva vigad a magyar.

2011. 04. 24. 9:45

Húúúú látom a humorérzéket máshol kell keresnem! De, hogy Önök is merjenek ezen a történeten mosolyogni, maga Icuka mesélte röhögve, mert ezt még Ő is viccesnek találta. Nevetés Nem muszáj ám mindig rosszindulatot sejteni a háttérben, meg összeesküvést, meg a hasonlókat Király

2011. 04. 24. 8:34

Csak azt nem értem, miért kell azonnal ugrani hokuszpok114 hozzászólására, ő is Frenki(n+1) és tsai körébe tartozik.

2011. 04. 24. 7:09

A faktor szóról csak egy pénzügyesnek jut eszébe a bank, annyi mindent jelent egyébként a szó.

Icuka meg teljesen logikusan asszociálhatott a médiára, mert TÉ-t annyian keresik ilyen ügyben, és éppen még a bulvármédiában is jelentek meg hírek róla és Esztergomról.

Icuka nagyon hatékony és intelligens asszisztens benyomását kelti, biztos, hogy TÉ asszisztense az is.

Kolompár Gyuri és társai pedig jobb, ha hallgatnak, mert őközülük nagyon kevesen keltenek ilyen benyomást.

2011. 04. 24. 0:08

Elképesztő, hogy ezek mit megmernek tenni, -no persze azért, mert kormányzati támogatás van Meggyes mögött, nyilván megvan az okuk rá- és a hülye törvényeink is hozzájárulnak nagymértékben a dologhoz. A pártok közül, a Jobbik és az LMP tett egyáltalán valamit, az MSZP megyei -országos vezetése láthatóan semmit, melyet szégyenletes dolognak tartok.

Két dolog marad véleményem szerint, tüntetni ellenük, és meg kell keresni, hogyan lehet a témát Brüsszelbe vinni.

Azt hallottam, hogy a "jótékonykodó" háziorvos:Kattra Noémi

Persze valahogy tudatni kellene az emberekkel mit művelnek, mivel csak a Hidlap hazug információja jut el széleskörűen a háztartásokba.

2011. 04. 23. 18:34

Valószínűbb, hogy CIB Faktoring, a kintlévőségek behajtásával foglalkozó cég, csak így meg már nem stimmel a mese a faktorról, de hát ezt tudtuk már az elején, egy újabb rosszindulatú hazugság...

2011. 04. 23. 16:36

A büdös életben nem hallottam még a CIB faktorról, pedig a CIB ügyfele vagyok, ellenben TÉ-t a legkülönbözőbb médiumok keresik állandóan, köztük akár az RTL Klub.