Az interneten fenyegetőznek a Városőrségtől elbocsátottak

Az interneten fenyegetőznek a Városőrségtől elbocsátottak

2010. 11. 30. 22:06

Fél milliárd forint - papíron ennyibe került Esztergomnak a Városőrség elmúlt három éves tevékenysége - noha 2010 májusa óta a Védvár Zrt. számláit sem tudta Esztergom Önkormányzata kifizetni. A mai napon a társaság ügyvezetője, Morvay Tamás felmondott a városőrök többségének - holott a polgármester asszony egy hónapja határozottan azt kérte tőle, hogy a részben városi tulajdonú cég ne tegye utcára az alkalmazottakat. Az érintettek erről mit sem sejtve, már a polgármestert fenyegetik az interneten és a csütörtöki testületi ülés megzavarására készülnek.

Októberben Tétényi Éva azt kérte Morvaytól, hogy a városőri feladatokat ellátó személyeket próbálják meg mezőőri, közterületfelügyeleti munkakörbe áthelyezni, illetve a piac felügyeletére átcsoportosítani.

A mai napon az interneten megjelent hozzászólások olvasása után viszont úgy gondolom kevés esztergomi polgár akad, aki ezeknek az embereknek az adófizetők pénzéből munkát adna.

A csütörtöki testületi ülés ideje alatt a Széchenyi téren előfordulhat, hogy ez a hangos kisebbség provokálni fogja a testületi ülés kivetítőn követő esztergomi polgárokat. Kérünk mindenkit, hogy ne vegyék fel ezeket a provokációkat.

2010. 12. 11. 14:28

Péter Balázsnak marad ideje a helyesírását javítani, mert amit leírt. azért ötödikben buktatnak.

2010. 12. 07. 13:00

Félreértettél mindenkinek szabad véleményt mondani, mondtunk is az elsőre felrakott undormányra is.

De nem véletlenül vicces hozzászólásnak felrakott újabb megnyilatkozás hab a tortán, önmagát minősíti.

Én nem tudok olyan hatást elérni a hozzászólásommal mint amilyent ez az "úr" a második produkciójával önmaga ellenelért

Ezt az embert nem vennéd észre a téren mert minden fényt elnyel.

 

2010. 12. 07. 11:58

Ja, és még egy dolog. Tulajdonképpen azt is lehet mondani, hogy ennek az úrnak a két megnyilvánulása (Tétényi Éva ellen és a Biblia ellenében) nagyon is összefügg egymással bizonyos szempontból, ugyanis ez az ember meglepő magabiztossággal és meggyőződéssel állít tökéletes hülyeségeket és valótlanságokat mind a két témában. Az ilyesféle megnyilvánulásokat úgy szokták hívni, hogy veszélyes ostobaságok.

2010. 12. 07. 11:32

"Ez valúba hüle, tán hüjíteni akaródzik a többieket? Művetsíg területin professzarok aranos fogozatán leledzik."/tőlem szabadon/

Remélem stílusgyakorlatott fog váltani, de majd csak unokáiban, mert ő reménytelen eset. Egykicsit azért gyakoroljon és betanulhatja :

"Összekeveri a kecsesen repeső fecskét a recsegve fecsegő kecskével".

A bibliát is illene ismerni, netán olvasni ! Talán azt a könyvet is, ami bestsellerként magyarul is kapható volt. Necsak a National Geographic egyoldalú tájékoztatóját majmolja, de azt is úgy, hogy igazán nem értette.

2010. 12. 07. 10:49

Nehogy már ellágyuljak egy olyan ember megnyilvánulásán, akik hergeli a népet Tétényi Éva ellen (akkor nem tűnt túlságosan elesettnek), ráadásul teljesen ok nélkül, mert nem T.É. tehet az elbocsátásokról. Egy pici fricskát szerintem minimum megérdemel ez az úr a korábbi produkciója alapján. Érdekes, hogy szerinted meg nem lehet valakiről negatív kritikát írni (?!) Emellett Globus nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy senki sem értelmes, aki eddig hozzá mert szólni ehhez a produktumhoz, majd közölte Bejó Gáborral, hogy Kuss! Ez bizonyára a kulturáltság tetőfoka.

2010. 12. 07. 10:03

Tényleg ne bántsátok, a kultúráltságnak mércéje az is, hogy a nálad gyengébbhez, elesettebbhez hogyan viszonyulsz.

Saját megnyilvánulásai többet ártanak neki mint száz elitélő negatív kritika.Rosszall

2010. 12. 06. 23:11

Péterke, Balázska,

 

menj vissza az általános iskola alsó tagozatába megtanulni helyesen írni!

2010. 12. 06. 21:20

Eeeegen...

Ennél mélyebben már csak a bányászbéka... Nyelvöltés

 

2010. 12. 06. 19:31

Nocsak, egy vérbeli bibliakutató!Nevetés Ezeket a mély gondolatokat a szakma még egyszer fel kell, hogy használja.

2010. 12. 06. 18:52

LMAO

2010. 12. 05. 21:17

Azért túl nagy aggodalomra nincs ok. Orbán viktor egymilliós igért új munkahelyéből mindenkinek jut aki dolgozni akar.

Bár lehet hogy kevesebb lesz, de dolgozni a többségnek valószínű kell.

2010. 12. 04. 9:39

Semmi gond ezzel.Legyenek közterület felügyelők.Viszont elöbb végezzék el a közteres sulit.Akinek sikerül, ám legyen.Bár szerintem páran kihullanának.Természetesen nem is feltételezem, hogy bármelyikük is esetleg megvásárná az állam vizsgát magának.Nevetés

ez van

2010. 12. 04. 8:15

M1 több felsőfokú végzettséggel rendelkező embernek megszűntette a munkaviszonyát akik közalkalmazottak voltak, de nem a városházán dolgoztak, akik szépen csendben elmentek munkátkeresni és szégyenlik hogy ki voltak szolgáltatva ennek a tehetségtelen, ostoba, lélektelen lénynek akit embernek nem neveznék. Neve van, de csak csupa kisbetűvel megyes tamás.

Ezek az emberek nem "levegő felelősök" voltak hanem szakemberek a maguk területén, de útban voltak és eltakarította őket a M1 rendszer.

Nem kérdezték hogy holnap miből élek? Ki fizeti a számláinkat? Nem fenyegetőztek. Lehajtott fejjel elballagtak és munkát kerestek maguknak, de szerencsére képzett, lelkiismeretes munkaerőre még szükség van ebben az országban, ha Esztergomban már nem is...

2010. 12. 02. 20:13

A gárda úgy tudom önként és gratisz végezte.

2010. 12. 02. 16:03

„A hatóságok védik is őket, most már túlzottan is.”

 

Hiszem, ha konkrét példán látom, hogy egy közfeladatot ellátó pedagógus, polgármesterasszony, akárki esetén automatikusan hatósági eljárás, nyomozás indult az ellen, aki erőszakkal fenyegette meg.

 

Ha ez csak egyesek esetén működik, az máris erőszakkal való hatósági fenyegetés, a rendőrség ugyanis definíció szerint erőszakszervezet. Persze ezt szépen úgy mondják, kényszerintézkedés. Korábban írt véleményem szerint ők a kisebbséget védik, egyeseket, a többséget büntetik. Lásd a szombathelyi közlekedési bírsággyártó központot, ahol most az első töredékévben már 20 milliárdnál tartanak. Rengeteg bírságot ki sem tudtak határidőn belül szabni, úgyhogy most nagyarányú munkaerő felvétel van, hogy a jövőben ilyen hatalmas veszteség ne érje őket. Egy kis falu postásától hallottam, hogy a fél falunak kézbesített ilyen szombathelyi büntetéseket. Ilyen improduktív állami büntetetőpapírgyártással fog fellendülni a foglalkoztatás és a gazdaság. Szép új világ!

2010. 12. 02. 14:21

Kedves mina!

A hatóságok védik is őket, most már túlzottan is. Persze csak és kizárólag azt, aki a nemzethez tartozik. Aki kiszervezte magát a nemzetből azzal, hogy nem nyíltan fidesses, vagy esetleg a leggaládabb módon még ellent is mer mondani nekik, annak ebben az országban semmi nem jár a nemzeti együttműködés szerint. Még örüljünk annak is, hogy csak "semmi" jár, mert itt ahogy nézem egyesek már karácsonyi szeretetsortűz bizottságot is alakítanánk...

 

Nem véletlenül lett leváltva a rendőrkapitány sem... valószínűleg nem "szolgált" elég rendesen...

2010. 12. 02. 13:56

Egy normális országban a hatóságoknak aktívan kellene védeni a közfeladatokat ellátó embereket az ilyen erőszakos fenyegetések esetén. Automatikusan kellene hatósági eljárást indítani, mert már annak is visszatartó ereje van. Nem várni, meg amíg tényleges erőszak történik, legyen szó pedagógusról, polgármesterről, orvosról, képviselőről, akár munkáltatóról is.

 

Illúzióm persze nincs, mert a politikai elit ebben ellenérdekelt, nem tudnának fenyegetődzni, megfélemlíteni. Így csak a saját maguk védelmére hozott farizeus mentelmi jog marad.

2010. 12. 02. 10:42

A BIRODALOM VISSZAVÁG(na), ha hagyjuk. Az eddigi csak szóbeli intrikák és támadások után most, úgy látszik, más fegyverekhez akar nyúlni a bukott „Kiskirály”. A délutánra meghirdetett kivetítésre, megszervezték az „elkeseredettek hadát”. Remélem, ezek az emberek rá fognak jönni, hogy megint csak „feláldozható” eszközök. Ha valami rendbontás történik, a holnapi kommentek tele lesznek az elkeseredett emberek képeivel, ha rosszul sül el, a FIDESZ mossa kezeit, mert ezek csak „egyszerű emberek voltak”. A Gárda is csak addig kellett, míg biztossá nem vált a győzelmük. Mi ne hagyjuk magunkat provokálni, az elkeseredettek pedig vegyék észre, hogy velük akarják elvitetni a balhét, utána senkit nem fog érdekelni a sorsuk. Az időzítés sem véletlen, hisz ma nem lesz itt T. É.

2010. 12. 02. 10:29

Kedves Együttgondolkodók!

Aki az elmúlt években olyan, erősen meggyes-függő cégekhez szerződött, mint pld. Esztergom TV vagy Városőrség, annak tisztában kellett lennie azzal, hogy Meggyes veresége esetén vége az ingyenélésének. Annak, aminek alapja nem a józanság, hanem a hatalomfitogtatás  volt. Ez most bekövetkezett. S, hogy nem jutnak fizetéshez, ezért NEM TÉTÉNYI A FELELŐS!

Aki a jelenkori városvezetésre bármilyen indokkal neheztel, az ne felejtse el: a lehető legkiterjedtebb pénzügyi hatalmat magához delegáltató MT és az általa bábszínházként működtetett képviselő testület AZ ELMÚLT ÉVEKBEN FOKOZATOSAN ÉS BRUTÁLISAN ELADÓSÍTOTTA, ELLEHETETLENÍTETTE A VÁROST! EZ TÉNY!

Indok-e az, hogy alulfinanszírozottak az önkormányzatok? Nem, kedves MT-pártiak! Ez esetben spórolni kellett volna és nem túlvállalni a városi költségvetést többlet feladatokkal és eszement beruházásokkal!

Indok-e az, hogy más önkormányzatok is eladósodtak? Nem, kedves MT-pártiak! Egyrészt mások nem annyira adósodtak el, mint mi és nagyon sokan fizetőképesek maradtak! Mások hibája pedig nem teremthet ürügyet ahhhoz, hogy mi is rosszul gazdálkodjunk.

Hogy volt válság is? Már a válság előtt is gigantikus volt az adóssságállományunk!

Amennyiben egy családi háztartásban ilyen pénzszóróan gazdálkodik a feleség, a férj joggal dühöng a kifizetetlen csekkek láttán. És dühöngésének célpontja nyilvánvalóan a hitvese. Az, aki a hibát keletkeztette. Hiszen ez így logikus! Az utcára kerültek felháborodásának tehát ez esetben az előző városvezetőre kéne szállnia és nem Tétényire.

A városőrség túlzottan sokban került a városnak ahhoz képest, hogy  "őreink" intézkedési jogkörrel nem rendelkeztek és rengeteget autózgattak.  A polgárokat , a polgárőröket és a rendőröket egyaránt joggal dühítette ez a látványos semmittevés. Hogy jelzési joguk volt? Az nekünk, átlagos állampolgároknak is van! Mindegyikünknek kezében/zsebében ott a mobil és ha rendellenességet észlelünk, a 112-n már jelezhetünk is.  Kb. harmincezren! Ingyen és bérmentve!!! És a mi szavunkra is kijönnek a rendőrök!

Tehát Kedves volt Városőrök! Gondoljanak arra, hogy volt sok-sok olyan hónapjuk, hogy szép munkaruhában és autóban, udvarias semmittevéssel, felelősség nélkül fizetést kaphattak. Nos, ennek sajnos vége lett! Együttérzek Önökkel azért, mert karácsony előtt történt mindez. Én speciel az Önök helyében már hónapokkal ezelőtt más munkahelyek felől érdeklődtem volna. A munkaerőpiaci aktivitás, az utána járás munkát terem!!!

2010. 12. 02. 0:06

Kálmánka egy vén trotty, Dr. Kgy 2. Nyelvöltés