Baj van!
2010.10.30. 9:44

A gyermek, áldás. Nem birtokolható -mondja Kui Rózsa, Meggyes Tamás két gyermekének édesanyja, aki tizenegyedik hónapja a legkevésbé sem birtokolja a kicsiket. Egy ideiglenes intézkedés a „felperes" édesapánál helyezte el őket. Az ideiglenes intézkedés tizenegyedik hónapja hatályos. Ezen beül idén március óta nem történik a bíróságon semmi az immár négy és hétévessé cseperedett gyermekek ügyében. Időközben az apa, Meggyes Tamás elvesztette polgármesteri székét az októberi önkormányzati választásokon.

Ferenczi Krisztina írása a Népszabadság mai számában és a nol.hu-n olvasható.

2010.11.03. 22:36

Ha ez mindenki számára bűncselekmény, akkor tett már valaki konkrét feljelentést ezügyben a rendőrségen?

Mert azt senki ne várja, hogy egy megjelent újságcikk alapján bárki is elindít egy eljárást egy ilyen "védett" bűnelkövető ellen!

Az alpolgármesterek ugyan nem védettek, de a hatalmukkal maximálisan visszaéltek, meggyónták a vasárnapi misén a kályha mellett bűnüket (Németh), nem törődve a két pici sorsával.

FEL KELL JELENTENI ŐKET!

A TOVÁBBI KÖZÜGYEKTŐL EL KELL TILTATNI MINDEGYIKET!

2010.11.03. 22:00
Melyik hatóság lépett már???  Üvöltés

2010.11.03. 20:54

 

Kicsit beleolvastam a hozzászólásokba. ( " MIKSA, CSERÉP, BEJÓ, LATOR'50 " )

 

Tegyünk helyre néhány dolgot!

 

A gyermekek érdeke valóban az első, de az is érdek, hogy a  bűnös lebukjon!

 

Amit az egyik perben álló fél "szakértői véleményként" - bead a bíróságnak, az nem szakvélemény, csupán okirat !   

 

A bíróság kirendelése alapján eljárt, névjegyzékbe bejegyzett szakértő  készít csak szakvéleményt!

Ennek az elkészítésének megvannak a szabályai, és csak ezek betartásával lehet szakvéleményt készíteni.

 

Adott esetben  személyes vizsgálat nélkül nem készíthető szakvélemény. ( De még okiratnak minösülő vélemény sem! )

 

Amit MT baadott a bíróságnak, az okirat, személyes vizsgálat nélküli megállapításokkal, aminek valóságtartalmát akkor is kell vizsgálnia a bíróságnak, ha netán az édesanya vagy ügyvédje nem kérte.

 

Az ügy fajsúlya dr. Arató Géza megkörnyékezése!

 

Arató dr. VIZSGÁLAT alapján megállapította, hogy Rózsa nem beteg!

 

Nem igazolta MT. diagnózisát, aki világgá kürtölte a Széchenyi téren, hogy szegény felesége ( akit ütött-vert) BETEG. Ő  tudja!

 

(A gyermekekért aggódok ekkor hol voltak ? Ettől szegények nem sérültek ? )

 

És mivel Arató dr. , MT. betegségelméletét híresztelését nem igazolta, kétszer is BEHÍVATTA a korházból a polgármesteri irodába, rendelési idő alatt, és ott Mt. felkérésére az alpolgármesterek nem mást kértek, hogy a vizsgálat alapján leírt véleményét IRATOK alapján vonja vissza, és igazolja MT. megállapatását, miszerint Rózsa BETEG ! ( És így nem nevelhet gyereket ! )

 

Egyértelmű, a Polgármester személyes érdeke érdekében, a két alpolgármester az Ő kérésére Arató doktort arra akarták -hatalmi szóval- rávenni, hogy hamis megállapítást tegyen

Közölték vele: ha nem teszi, akkor majd   BESZÉL VELE, MAGA A POLGÁRMESTER !

 

Mi ez, ha nem fenyegetés !

 

És  ez a felháborító !

 

Honnan vették a bátorságot az alpolgármester urak, hogy MT.  magánügyében, a korház főorvosát berendeljék, véleményalkotásában hatalmi szóval befolyásolják, tudva, hogy ha ez sikerül, akkor az nem az IGAZSÁG és így a valólanságot tartalmazó okirat bekerül a bíróságra!

 

Ez a BOTRÁNY !, de még annál is több! BŰN !!

 

 

 

 

 

 

2010.11.02. 17:47

 

Nem csak, hogy le kell mondania ,- hanem  az illetékes hatóságok "Hivatali Befolyással Üzérkedéssel" - azonnali eljárást kell, hogy indítsanak !!!

2010.11.01. 21:01

 

Ez az egész ügy a mi  esztergomi Kaukázusi krétakörünk.

2010.11.01. 10:57

nem keveset rántottam le az egészségügyi-szociális ellátó rendszerben-most "rekreáción vagyok".a legszomorúbb az egészben, hogy ezt az egész herce-hurcát legjobban a 2 GYEREK szívja meg!ha bármelyikünk csinálná EZT a Gyerekvédelem már rég elvitte volna Őket vagy "állami"-ba vagy jobb esetben a "bevállalós legközelebbi hozzátartozóhoz".

Kezdem azt hinni, hogy azért nincs Nevelési Tanácsadó, mert ezek a megátalkodott szakemberek-sötét erőktől vezérelve-ÉSZREVETTEK valamit idejekorán.

2010.10.31. 14:13

És már vezető hír a Népszabadság online-on Király...

2010.10.31. 12:24

ELME- "BAJ VAN!"

2010.10.31. 10:47

Új címet adott a nol a cikknek: "Ki itt az őrült?"

2010.10.31. 9:44

Pócsföldi 2010 évi vagyonnyilatkozata szerint a havi bruttó jövedelme 80000 Ft.Elgondolkodtató ez az összeg! Nekem példáúl az

jut az eszembe, hogy ebből az összegből még a havi rezsijét sem tudja nagyon fizetni az ember.Vagy talán nevezhetjük ŐT is

megélhetési politukosnak? Nagyon sajnálom, de a kérdés továbbra is kérdés marad!

 

 

 

2010.10.31. 8:41

Némethet és Knappot!...

2010.10.31. 8:37

Nem provokátor, maga a Németh család védi a mundért. Mert más védelmezője ezeknek ma már nem akad, csak a szűk családi kör vagy a baráti mutyi.

Némethnek, Ivanovhoz, Pócsföldihez hasonlóan felelni kell, mert a Városháza nem családi vállalkozás!

Ráadásul Németh József megítéléséhez tartozik egy telek spekuláció is, amiben tényleg Hagyós dolgok vannak bőven!

 

2010.10.30. 23:43

Ezt hatalommal való visszaélésnek nevezik. Valami hasonlóért folyik eljárás Hagyó, vagy a Nemzetvédelmi Egyetem rektora Szabó Jánossal szemben. Hogy-hogy az ügyészség még nem lépett Meggyes, Knapp és Németh ellen? Ez jelenleg a magyar igazságszolgáltatás? Különböző mércével mérnek? Mire számíthatunk akkor ebben az országban?

2010.10.30. 23:33

Némethet azonnal be kellene perelni, a teljes nyilvánosság bevonásával, azután már eggyel kevesebb, akit pártszemináriumra, Budapestre rendelnek.

Az említett bírósági eljárásban döntést hozó bíró, bíróság, szakértők indoklása, nevük nyilvánosságra hozásának van valami akadálya, mert a nyilvánosságnak óriási szerepe lenne? Arra gondolok, hogy egy szakértői névjegyzékben szereplő szakértő, szakvéleményéért, döntéséért teljes mértékben felel, az nem titkosítható, sőt ha téved, törölhetik, mint szakértőt és kártéríthető.

2010.10.30. 22:04

Lehet , hogy off akkor elnézést kérek. Istvános tanárok fegyelmi ügyénél fegyelmi biztos volt Németh József. A meghallagtáson valamelyikük megkérdezte tőle, hogy vállalhat ilyen szerepet. Azt mondta: a hóhér szerepet is el kell valakinek vállalnia. No ennyit erről. Ingokiauhoz csatlakoznék: Nem bánnám ha bilincsben látnám őket!!

2010.10.30. 21:39

Szerintem az "ilyen" nem pap...

2010.10.30. 21:39

Igazad van. Nem fér el ellentétes vélemény itt hosszútávon... Nem nagy a különbség a Hídlap és a szeretgom között. Csak annyi, hogy a Hídlap egyoldalú volt de nem álságos. A A kíváncsiság hozott ide, hittem értelmes vitafórum ez itt. A VÉLEMÉNY MA AZ, HOGY EGYOLDALÚ KÖPKÖDŐTÁBLA AMIT ITT KOMMENTELÉS CÍMEN A TÖBBSÉG CSINÁL... Nem kell törölni Cserép Úr - bár az is mindegy- . Nem fogom zavarni a köpködésüket tovább. Boldog tevékenységet.

2010.10.30. 21:39

igazán keresztényi magatartás Rosszall

2010.10.30. 21:32

a cikk nélkül is kellett volna, nem hiszem el hogy kicsi gyerekeket ki lehet tenni ennek ........... valahol nem jól végzik a dolgukat a gyermekvédelem kapcsán

2010.10.30. 19:15

Szégyen amit Meggyes és bagázsa művelt és művel!

Ez az ember még nincs előzetesben?