Tisztelt Bánhidy Vajk!

Tisztelt Bánhidy Vajk!

2010. 10. 22. 12:59

Gratuláció az utóbbi évek egyik legbátrabb politikusi döntéséhez!

Engedje meg, hogy tiszta szívemből gratuláljak Önnek a tegnapi rendkívüli ülésen tanúsított magatartásához. Talán az utóbbi évek egyik legbátrabb politikusi döntését hozta meg. Egyrészt, hogy nemet mert mondani az álszent és hazug Meggyes Tamásnak és hazaáruló csapatának, másrészt, hogy a gyűlés után ki mert jönni a tömegbe. Tudom most nagyon sokan, ahogy már tegnap is, felelősségre fogják vonni a már eddig elkövetett tettei miatt. Szeretném remélni, hogy Ön tiszta szívvel és a városért való tenni akarásért indult a választásokon és csak utána szembesült Meggyes álnokságával. Tisztában vagyok azzal, hogy milyen nehéz ebben a helyzetben „kiválni" egy „csapat"-ból, főleg ott ahol ilyen Meggyes által képviselt fasiszta módszerekkel irányítanak. Ugyanakkor viszont, mint eddigi „csapattag", a felelőssége is megállapítható, hogy Meggyes az elmebaj erre a fokára juthatott. Felelőssége, mint Meggyes mikrokörnyezete, akik nem figyelmeztették, a nyilvánvaló rossz döntésekre. Ezáltal, az amúgy is labilis Meggyes, társadalmi visszacsatolási pont nélkül, kiszakadt a valós élet koordináta rendszeréből és mentelmi jogát mellvédként használva, letarolta a környezetét. Tökéletes visszacsatolási pont lehetett volna neki és csapatának, a közvélemény kutatások ellenére megszületett választási eredmény. Elmulasztották.

Kedves Vajk, kérlek, hogy ezután a bátor döntésed után, eredeti elképzelésed és lelkiismereted szerint segítsd Tétényi Évát mindenben, jóvátéve eddigi ténykedésedet és teljesítve a választók elsöprő többségének akaratát. Most már, mint SZABAD ember, emelt fővel menj ki az esztergomi polgárok közé, hallgasd meg és képviseld őket!
További sikeres, együttműködő munkát kívánok!

justice

2010. 10. 24. 22:39

Tisztelt Fórumozók!
Mélyen megdöbbent az a tény, hogy az itt hozzászólok közül sokan Bánhidy Vajk Fideszből való kilépését javasolják, és ennek realizálódást úgy állítják be, mintha ez a vásros, és a polgárok érdeke lenne, és Bánhidy Vajk ezzel bizonyítaná választói irányába az elkötelezettségét. Sajnos, azt kell mondanom, hogy ez nem így van, hiszen az érdekképvisletet legjobban egy párt, jelen esetben a Fidesz támogatásával tudja érvényesíteni. Egy esetleges kilépés kifejezetten rossz döntés lenne, hisz a Fidesz frakció ugyan úgy tudná érvényesíteni akaratát, hiszen a többségük megvan, viszont Bánhidy Vajk már nem.

Ui: Meggyes Tamáson pedig nem kell csodálkozni, és jelzem ő semmit sem változott, mindig is ugyan ez az ember volt mint most, csak az esztergomi válaszópolgároknak nyílt ki a szeme.Gratulálok.

2010. 10. 23. 20:07

Igen, a mostani hozzáállása valóban értékelendő, de én a magam részéről tökéletesen megértem mindazokat, akik  B. V. egyszeri pozitív megnyilvánulása miatt nem esnek át a ló túlsó oldalára, és nem felejtenek el mindent, amit itt éveken keresztül tett. Túl sokáig volt ő ahhot mikrofonállvány...

2010. 10. 23. 16:30

Remélem a volt szavazói nem szavazzák be!

Láttam 1-2 műsort az ETV-ben amikor Meggyessel készített riportot,illetve Meggyes ontotta a hülyeségeit ő meg csak bólogatott rá,semmire nem kérdezett rá stb.

Én már akkor csalódtam benne.

Ő is biztos volt Meggyes győzelmében.

Eddig nem volt olyan ellenfele Meggyesnek aki miatt megbuktatták volna,most volt!(hála Istennek meg a választópolgárok többségének)

2010. 10. 23. 16:09

Pedig valószínű arra számít, hogy ha új szavazás lessz Ő bekerül

a testületbe.Lehet hogy ezért kezdett nemet mondani, vagy

tartózkodni. Előzőleg visszatáncolt, mert azt remélte MT újra nyerni fog.

Lehet, hogy nem nagyon járt a városban az emberek között?Határozatlan

2010. 10. 23. 10:20

Nem szavaznék rá,előttem lejáratta magát,ennyi.

2010. 10. 23. 0:08

és kilépne a pártból

Ahhoz először be kéne lépnie tudtommal.

Amúgy meg nem tudom. Én két éve bízok benne, hogy Vajk egyszercsak észhez tér. Lehet, hogy nektek van igazatok és ez az egész egy nagy játék meg blöff meg minden, de néha azért jó lenne hinni abban, hogy az emberek alapvetően jók, csak a körülmények...

Iridium

2010. 10. 23. 0:07

Nekem ez már egy kicsit konteó-gyanús, nem hinném, hogy ilyen messzire kell menni az okfejtegetéssel.

Bánhidy megnyilvánulása egyelőre nehezen értelmezhető, annyira frissek az események. Talán jobb lenne megvárni, hogyan lép holnap, mit tesz holnapután, hogyan nyilatkozik azután. Lehet, hogy csak megszédült a forgatagban és maga sem tudta mit csinál, de az is elképzelhető, hogy szándékosan távolodik el a csipet csapattól. Azonban túl sok a ha és a talán, meg a feltételes mód, ezért én itt ezt be is fejezném. Várjunk inkább, mi sül ki ebből. Vagy meg is kérdezhetné tőle valaki?

2010. 10. 22. 23:54

Én a klasszikust idézném a Ponyvaregényből: "Ne sz...pjuk egymás f...szát, uraim!"

Ebből az 1-2 ellenzavazatból még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket. Ha elvállalná az alpolgármesteri feladatot, és kilépne a pártból, még az is lehetne a meggyes-klikk megtévesztő hadműveletének része. Hiszen mondjuk elindítanák később független pm jelöltként, ezzel jól megosztva az ellenzéki szavazókat, átcsábítva őket T. Évától (egy fideszes jelöltnek - bárki is lenne az, meggyes, vagy steindl -  nagyobb esélye lenne két függetlennel szemben, mintha csak Éva indulna egyedül) Szóval azért csak vigyázzunk ezzel a Vajk gyerekkel. Majd ha lesz olyan fontos szavazás, ami az ő szavazatán múlik esetleg ( ha tényleg lesz még 2 társa akik követik), akkor lehet elgondolkozni rajta, hogy jó irányba fejlődik...

2010. 10. 22. 20:46

Majd akkor tett le valamit az asztalra, ha úgy jár, mint az elődje. Koditek úr megígérte hogy képviseli az érdekünket a Szt Tamási „forgalmi őrületben", hiszen ő a képviselőnk. És állta a szavát. Meg is lett az eredménye.

2010. 10. 22. 20:01

Szerintem meg már eddig is annyi lovat váltott,hogy ezentúl nyugodtan gyalogolhat.Most csak annyit láttunk,hogy vmi ismeretlen okból más gombot nyomott.Nem hiszem,hogy a többiek ne tudtak volna erről.SENKI sem tűnt meglepettnek,még egy oldalpillantás sem volt,hogy Vajk mi a csudát csinálsz! Stratégia az egész.Ők már a köv.választásra is gondolnak.Legalább egy elfogadható arcot kell hozniuk.A többi meg igyekszik felzárkózni.Persze áldozat is lesz.A lényeg,hogy maradjon vki a húsosfazék mellett.Aki aztán nem engedi a pajtásait sem éhezni.Vigyázni kell!

2010. 10. 22. 19:12

A mennybeemeléssel még vigyáznék.

Emlékezem olyanra még az előző ciklusban, hogy az M.T. előterjesztésére kiszavazott az egyik embere!!!

Persze a többség akkor is megvolt, és akkor sem és most sem osztott- szorzott.  Szavazatot számolni azért tudnak.

Gondolom a fórumozók tudják mely esetről beszélek....

Tehát ..... türelem.....csak......türelem.

 

2010. 10. 22. 18:37

Hááát csak hápogok!

 

Nehogy már a mennybe emeljétek ezt a képviselőt!!

Kínomba nevetek! Nektek ennyi elég, hogy azt higgyétek, megváltozott? Én nem kívánok neki semmi rosszat! Nekem nem kell semmit megbocsájtanom, mert nincs bennem harag irtánta, csak sajnálat! Édesapja hosszú tisztességes munkával kivívott tiszteletet taposta sárba hónapok alatt. Ahogy a polgári köröktől elhatárolódott, amit a televízíóban az expolgármesterrel művelt, az számomra elég volt! Mondom, nem szeretnék neki semmi rosszat, DE! Ha egy sebész orvosnak valami miatt levágják mindkét kezét, azt sajnálom, mert önhibáján kívül, soha többé nem operálhat. Az az autóbusz sofőr, aki hibázik, elveszik a jogosítványát, és többet nem vezethet. A politikus, ha téved, elveszti a tartását, lemond, és többet nem vállal közszereplést! Várom hogy hogyan fogja folytatni. Ha maradt benne tényleg tisztesség, lemond, és a civil foglalkozásából fog tovább élni, és a tisztességes munkájával megpróbálja feledtetni az emberekkel a botlását!

2010. 10. 22. 18:23

Kedves Vajk ! Őszinte leszek. Kellemesen csalódtam, mert nem számítottam erre a magatartásra. Továbbá szeretnélek megkövetni, hogy egy kalap alá vettelek az előző hozzászólásaimban a többi sötét gyaloggal. Olvastam a hozzászólásokat és magam is csak annyit fűznék hozzá, hogy ki kéne lépned ebből az undorító kötelékből és meglásd a polgárok tisztelni fognak és akkor már nem érheti szó a ház elejét sem, hogy miért fogadod el az alpolgármesterséget :-) Hiszen amit tettél azt tenned kellett......abban a minőségben, abban a szituációban.

Szerintem ez lenne a jövő a Te jövőd ! A többi megélhetési meg ne érdekeljen. Ha nem lesznek képviselők és nem lesz meg a háttér, majd akkor nézzük meg, hogy mivé lesznek.

Azért egy kicsit most is elgondolkodhatunk a következőkön. Csak úgy név nélkül.... Van, aki már leszerepelt (ország-világ előtt) még 3,5 év aztán a karrier már csak a múlt, van, aki jobb ha visszatér a kaptafához  és a kezét használja a nyelve (írhattam volna itt mást is, egy kicsit feljebb elhelyezkedő szervre gondolok és ez igaz a többire is ) helyett. A szerv nélküliek még jól szerveznek utazást, értenek a kajához és izomból tudnak labdát dobálni a vízben..... ja, és a legundorítóbbat majdnem elfelejtettem. A család, rokonság és a barátság szent és örök kötelék, mondhatni sérthetetlen. Milyen szar lesz majd ott állni egyszer, amikor már a pillanatnyi érdekeknek vége és a mostani barátnak vélt barátok a ködbe vesznek, majd azt mondani, hogy nem ezt akartam, nem így gondoltam....ELNÉZÉST. És kedves "uraim" (ezt nehezemre esett leírni, de legyen"

is elvárjuk, bár én ezt tudtam,hogy ez lesz és nem szavaztam Önökre, de most azok nevében, akik igen, legyen bátorságuk ha eljön az idő és mondják nekik, hogy ELNÉZÉST !2010. 10. 22. 17:21

Megmondtam már korábban is, hogy Vajk utálja Tompelláriát és a makkfényesítőit.

Nyilván úgy ítéli meg, hogy észben, s egyéb képességekben felülmúlja Himpellér Tompellért, s így nam igazán van kedve bemocskolnia magát ezzel az átlátszó, óvodába illő magatartással, amit a magukat komoly, felnőttnek gondoló (ego)képviselő urak tanúsítanak.

Mindenki látja már, hogy nyalják Tompellért, s nem törődnek azzal, hogy a nép megmondta: NEM KELL TOMPELLÉR MERT ELADÓSÍTOTTA A VÁROST ÉS VÉGE!

2010. 10. 22. 17:03

Tisztelt Bánhidy Vajk!

Gratulálok önnek, és köszönöm, szigorúan minden további megjegyzés nélkül. Szeretném a figyelmét felhívni, hogy ez a frakció meg fog bukni. Ez teljesen biztos, mert többedmagammal, a Szent István Gimnázium botránya idején ugyanilyen meggyőződéssel állítottuk, hogy Meggyes polgármester abba, bele fog bukni. Szinte senki nem hitte el. Nos, Meggyest megbuktattuk, Évát választottuk a helyére, egyre erősebbek vagyunk, most a frakció következik. Öné a választás, hogy velük bukik, vagy velünk lesz sikeres.

Zénón

2010. 10. 22. 16:51

"És elsőnek lenni nem mindig könnyű."

Vagy éppen nagyon is könnyű, ha nem saját elhatározás, hanem utasítás.

A fidesz frakcióban mindenki szerepet játszik, Bánhidy most éppen a "jót" kapta. Hogy ki a "gonosz" és a "csúf", azt mindenki megítélésére bízom.

 

Lesz még alkalma Bánhidynak együttműködnie a polgármester asszonnyal, nosza, én azt még megvárom.

Miksával egyetértek: nagy bizonyítás lenne, ha kilépne a fidesz frakcióból.

2010. 10. 22. 16:37

Üdv!

Szerintem nem csak nekem "furcsa" ez a pálfordulás, de a következő (hó)napok úgy is válasz adnak dilemmáinkra.

Miért érzem azt, hogy a fidesz új pogármester jelöltje BV. lesz?

npg

 

2010. 10. 22. 15:47

DE miután lemondani a zsírosbödönről nagyon nehéz, így helyezkednek, de legalább már nem a város ellen!

2010. 10. 22. 15:45

Egyetértek!

2010. 10. 22. 15:45

Egyetértek!

Sajnos az elkövetkező 6 hónapban valószínű, hogy nem tudunk semmit tenni elennük, és ha addig bizonyít, lehet esélye a benmaradásra.

Lehet alpolgármester is belőle!

Csak ügyesen Vajk!

 

Azért azt megjegyezném, hogy egy alapos elfenekelést megérdemelne az eddigi (remélem tovább nem fojtatott) asszisztanciához!