Vádemelési javaslat ETV ügyben

Vádemelési javaslat ETV ügyben

2010. 10. 06. 17:39

Információink szerint az esztergomi rendőrség lezárta az Esztergomi Városi Televízió gazdálkodása körül tapasztalható visszaélések miatt indult nyomozást, és vádemelési javaslattal átadta a nyomozati anyagot az Esztergomi Városi Ügyészségnek.

A nyomozás során megállapították, hogy J. Péter, a volt főszerkesztő és ügyvezető megalapozottan gyanúsítható nagy értékre elkövetett sikkasztással és a számviteli rend megsértése bűncselekményekkel, valamint S. József - az őt követő ügyvezető esetében is talált - ugyan kisebb értékben - felróható tényállást a nyomozás.

 

2010. 10. 07. 14:56

Valahogy én is a Felperzselt Föld taktikáját látom az egészben. Nem értem, hogy miért teszik, hiszen nekik, persze van akinek, de a többségnek van visszaút, de így, ha minden hidat felégetnek maguk mögött nagyon nehéz lesz. Ráadásul úgy tűnik, hogy új választás kiírására megy a játék, de a hétvégén megbukott főnök újra indítása kódolja az újra bukást, más pedig nincs aki elfogadható lenne a választóknak ( köszönhetően az elmúlt évek harmad, negyedhegedűs szerepre kárhoztatásnak és csak a Főnök exponálásának). Kiváltképp úgy, hogy a hétvégén nem csak a főnökük pozícióját veszítették el, hanem szinte a teljes esztergomi média szereplésük lehetőségét( se Hídlap, se Etv, se Ehír), így még nehezebb lesz. Szóval, ha valaki valamit el akar érni közülük ( ne adj Isten az új főnök akar lenni), akár csak középtávon is, annak záros határidőn belül muszáj lesz teljesen új húrokon játszania, szakítania a jelenlegi stílussal, hozzáállással.

2010. 10. 07. 14:26

Az ETV amúgy nagyjából csődben van, csodálkozom, hogy még nem áll felszámolás/végelszámolás alatt.

Ez viszont egy érdekes kérdést vet fel.

Nagyon sok városi cég tartozik kisebb-nagyobb összegekkel vállalkozóknak, akik esetenként hónapok óta várnak a pénzükre. A jelenlegi helyzetben úgy gondolom, hogy Steindl-ék magatartása a városi cégek csődjét idézheti elő, ha a hitelezők a Fidesz magatartását látva úgy értékelik, hogy a tartozás behajtásának egyetlen lehetséges útja fizetési meghagyások, felszámolási eljárások megindítása lehet.

Ezt is jó lenne átgondolni, kedves helyi Fidesz. Nem tudjátok mit kaphattok, ha ezernyi ember megélhetését teszitek tönkre ezzel a sehová nem vezető csiki-csuki játszmával.

2010. 10. 06. 21:04

De ugye nem ezért nem hívták meg Tétényi Évát? Mert ezt nem hiszem el. Vajon a többi önkormányzati cég hogy áll?

2010. 10. 06. 18:45

Az az S. József, aki egyébként nem rég "lájkolta" Tétényi Évát a facebookon? :) Ejha. Szóval - szerintem - odamegy nyalakodni az expolgihoz, aztán alapos a gyanu, hogy sikkaszt, majd elkezd simulni a mostani polgihoz.

Többször beszélgettem már másokkal a jelenlegi helyzetről, és annak Star Wars-hoz történő hasonlítgatásáról. Ez esetben az ilyen emberekről valahogy mindig a filmbéli Kereskedelmi Szövetség Helytartója jut eszembe... és valószínű lesz pár ilyen ember.

2010. 10. 06. 18:37

Óriási disznóság, mocskos manipulátorok!

De már tán e mellett is rezignáltan megyünk el?