Fákat ültet a Praktiker - ültessünk mi is?
Gazdaság
2010. ápr. 12.

<p>Sajtóanyagot juttatott el hozzánk a nemsokára megnyitó új esztergomi barkácsáruház, melyből megtudhatjuk: hagyomány a Praktiker életében, hogy azokon a településeken, ahol áruháza nyílik, az üzletnyitás alkalmából fákat, virágokat ültet egy előre meghatározott közterületen vagy önkormányzati intézménynél. Kedden 15 órakor a Dobó Katalin Gimnázium előtt kerül sor 20 őshonos magyar fa elültetésére. Azt gondolom a multi példáját talán érdemes lenne további esztergomi vállalkozásoknak követni.</p>

Az elmúlt év kiterjedt városi fairtása után megnyugtató, hogy végre faültetésről is beszámolhat a városi sajtó. Még úgy is örömteli ez a hír, hogy egy újonnan betelepülő áruház PR akciója keretében történik az új fák elültetése.

A rendezvényen megjelenik Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere - remélhetőleg időben oda fog érni a kampányidőszak eme fontos eseményére. Az faültetésen részt vesz továbbá Palotai László, a Praktiker esztergomi áruházának igazgatója és Reviczky Gábor színművész, a Praktiker reklámarca is.

A sajtóhoz eljuttatott ismertető szerint a Praktiker mindig is törekedett arra, hogy üzleti tevékenységét olyan emberi értékek mentén művelje, mint a felelősségvállalás, az ésszerűség és a megbízhatóság. Külön kiemeli a sajtóanyag, hogy milyen öröm, hogy a Praktiker kezdeményezését az Esztergomi Polgármesteri Hivatal támogatásával, segítségnyújtásával valósíthatja meg.

Közeleg április 22-e - a Föld napja. A Szeretgomot üzemeltető Pilar Kft. ugyancsak szívesen elültetne egy őshonos magyar fát Esztergom közterületén, amennyiben az Esztergomi Polgármesteri Hivatal lehetőséget nyújt erre. Amennyiben további esztergomi cégek is csatlakoznának ehhez az akcióhoz, jelezzék ennél a hírnél hozzászólásként szándékukat!

 

(forrás)