Csomor levelet osztott ki a képviselőtestület ülésén

Csomor levelet osztott ki a képviselőtestület ülésén

2010. 02. 18. 23:47

A február 18-i testületi ülésen dr. Csomor Sándor, Esztergom törvényesen kinevezett jegyzője egy levelet osztott ki a képviselőtestület tagjainak.

A levélben a jegyző felhívja a képviselőtestület figyelmét arra, hogy közeledik a három éves évfordulója annak, hogy a bíróság jogerősen visszahelyezte őt a jegyzői székbe, és leszögezi, hogy tavaly május óta már semmilyen "mondvacsinált" indoka sincs a munkáltatói jogok gyakorlójának (a polgármesternek) arra, hogy ezt a bírósági döntést ne hajtsa végre.

Csomor levelében közölte a képviselőkkel, hogy három különböző közvádas bűncselekmény gyanúja és nyolcrendbeli vádpont miatt folyik nyomozás jelenleg Meggyes Tamás ellen. Mivel a képviselők egyéni büntetőjogi felelőssége is felmerülhet az ügyben, Csomor kérte a testület tagjait, hogy az ő személyes meghallgatása nélkül semmilyen döntést ne hozzanak vele kapcsolatban. Ha azonban mégis ilyen döntésre kerülne sor, arról mindenképpen név szerinti szavazással döntsenek - a nyomozóhatóság későbbi munkájának megkönnyítése érdekében.

A levél magyarázataként Csomor megjegyzi, hogy azért kényszerül erre a lépésre, mert az elmúlt évek tapasztalata szerint úgy látja: Meggyes Tamás az ügyben félre- vagy egyáltalán nem tájékoztatta a képviselőtestületet.

2010. 03. 18. 17:40

Berkesi András,vagy Szilvási György mint ha a mai korról írt volna .Mondjuk a meggyes esetében a háló alá nem lehet esni!!!

2010. 03. 10. 22:40

Nem kell olyan messzire menni. Csak össze kell hasonlítani egy fideszes, vagy más brancsbéli képviselő bizottsági elnöki ,tanácsnoki tiszteletdíját egy ellenzékiével...

Erre jönnek a felügyelőbizottságok díjai, no persze azokban sincs ellenzéki...

Ezek után a spórolás jegyében a polgármester felére csökkentette a képviselői tiszteledíjakat ! Meg is szavaztuk! Ellenszavazat nélkül!

Az életbeléptetés az érdekes: Vigyor 2010 szeptemberKacsintás   Egy hónappal az új választás előtt Pénz beszél Nehogy túl nagy áldozat legyen a szegény szavazógépnek, még a végén fellázadnánakNevetés!

2010. 03. 10. 22:20

Ha még életben vannak...

2010. 02. 20. 10:08

"De azt nem értem, hogy ehhez miért asszisztálnak"

Megérne egy felmérést. hogy az "asszisztálók", vagy hozzátartozóik milyen - a polgárkontár hatáskörébe tartozó - munkakörökben dolgoznak. Talán ez is adhat magyarázatot.

2010. 02. 19. 22:12

Semmi sem tart örökké!

A mentelmi jog sem....

A polgármesterség sem...

 

És akkor eljön az a nap, amikor egyenlő lesz a szemben álló feleivel.

2010. 02. 19. 10:50

Tisztelt Csomor Úr!

 

Jó egészséget, kitartást kívánok!

 

-A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányságon és a Legfőbb Ügyészségen /Btk. 257.§., 225.§./ én is megtettem a büntetőfeljelentésem.

Lesz, lesz, lesz...

 

Kovács Géza

2010. 02. 19. 8:51

Filmjegyz(Ő)et

Gondolom sokan emlékezünk a vizierőműves Fekete Doboz filmekre, az érintettek cidriztek a nyílvánosságtól!

Már több, mint húsz év eltelt!

2010. 02. 19. 8:05

Örömmel láttam, hogy volt  jegyző a képviselőtestületi  ülésen!Vigyor

2010. 02. 18. 23:56

Az megvan, hogy amikor odaért Kolumbánhoz az elfelejtett szavazni és Meggyesnek külön fel kellett őket szólítania?

Lukasenko

2010. 02. 18. 23:55

Ez az Kolumbán Úr! Dugja a fejét a homokba. Nem kell tudomást venni a tényekről. AZ lesz a szép, amikor Meggyes Tamás újraválasztott ogy képviselőt az ügyészség 6 vagy több közvádas ügyben kéri ki a Parlamenttől. Na akkor indulnak a magánvádas ügyek is. Polgármester Úr! Honnan szeretne nyugdíjba menni?