Dr. Kolumbán lövöldözött a Széchenyi téren

Dr. Kolumbán lövöldözött a Széchenyi téren

2009. 09. 27. 12:11

Szombat éjszaka lövések dördültek a Széchenyi téren, a Kemma.hu információi szerint dr. Kolumbán György, a város egyik fideszes önkormányzati képviselője húzta meg kétszer is gázpisztolya ravaszát.

Akinek küldetéstudata  van

Információink szerint szerelemféltés is állhatott annak a vitának a hátterében, amelyre két gázpisztoly-lövéssel tett pontot a Szent István Gimnázium kezdő társadalomismeret tanára.
Jó egy évvel ezelőtt kromofággal locsolták le ismeretlenek a képviselő autóját.

„Többször megütötte és egyszer ágyékon rúgta a sértettet, aki ezt követően engedéllyel tartott gázriasztó fegyverével kétszer arcon lőtte támadóját. Komoly sérülést ilyen fegyver nem tud okozni, mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek csak" - tette hozzá a kemma.hu-nak Léber Gabriella, aki azt is elmondta, hogy a két férfit a készenléti rendőrség, épp a rendezvényen tartózkodó, de szolgálaton kívüli tagja választotta szét.

Dr. Kolumbán György megerősítette: tényleg ő lőtt. Azt is elmondta, hogy egy férfi lépett oda hozzá a Széchenyi téren, egy papírlapot tartott elé, majd amikor olvasni kezdte, arcon ütötte. Ekkor lőtt először a képviselő, de a támadó nem sokkal később visszatért, akkor ágyékon rúgta a képviselőt, aki ekkor ismét rálőtt.

A vita a Széchenyi téren tartott Hídünnepen robbant ki a két fél között. Ez már a második olyan, a főtéren tartott rendezvény amely botrányos véget ér. A közelmúltban az Esélyegyenlőségi fesztivál ért véget verekedéssel.

Dr. Kolumbán volt amúgy az a képviselő, aki felvetette egy testületi ülésen, hogy a Városőrség tagjainak fegyvert kellene adni.
Felvetődhet persze a kérdés: a rendőrség, a polgárőrség és a városőrség mellett egy képviselő miért hord magával gázfegyvert? Nem érzi biztonságban magát a város főterén?

Továbbá kérdés lehet az is, hogy egy, önmagát keresztény-konzervatív képviselőnek beállító ember valóban fegyverrel tud csak véget vetni egy tettlegességbe hajló vitának?

A társadalomismeret órán rosszul felelők is hasonló retorziókra számíthatnak? Eme kérdést csak azért tettem fel, mert a Magyar Nemzet is megírta az illegális rámpabontás ügyében: dr. Kolumbán megfenyegette a Bástya áruház tulajdonosának férjét.

2010. 12. 01. 0:05

Szóval nem cáfolod a foxi-maxi tényét? Nyelvöltés

2010. 11. 30. 19:35

Te is oda jártá mi?

2009. 11. 29. 17:00

Nem tart az semmit.

Ma derült ki, hogy az általa indított gyámhivatali eljárás során a részére kézbesített, és átvett levelet, amiben az időpont, és a helyszín szerepel, nem bontotta fel.

Én persze komolyan vettem a sztorit, elintéztem az elfogultsági beadványt, ügyvédnél voltam, kinyomtattam kábé száz oldal sms-t meg iwiw beszólásait, odamentem munkaidőben Dorogra, majd' két órát ott voltam, majd megkaptam apámtól az sms-t: "Mikor hozod a lányokat"...

Most az egyszer visszaírtam neki: azért voltam Dorogon, hogy ezt megbeszéljük.

Nem válaszolt.

Na, itt jöttem rá végleg: ez egy beteg ember. Agybeteg.

2009. 11. 29. 14:48

Remélem nem tánc és illemtan órát tart Kolumbán tanár úr!

2009. 11. 27. 21:38

Attól tartok, én értem. -és szerintem sokan mások is. Fenyegetés, erőfitogtatás.

A stílus hasonlít az esztergomi jelenségek nagy részéhez...

Egy vesztes, sérült ember próbálkozásai, még utoljára.

Sajnálom apádat, valószinű ő nem érzi, hogy örvénybe került.

Téged viszont nem irigyellek!

2009. 11. 27. 18:40

Azóta figyelmeztett sms-ben, hogy látni akarja az unokáit. Kérdeztem: Miért nem volt ott ma Dorogon? azt válaszolta, hogy annyiszor viszem majd hozzá a lányokat ahányszor ő akarja.

TUdni kell: apám indította a gyámahtósági eljárást, ami elfogultság miatt átkerült Dorogra, oda nem jött el, majd megfenyegetett, hogy 100-szor újraindítja a a pert, ha kell. A dorog Gy.H. a kérelmező távolmaradása miatt az ügyet lezárta.

-pert indít

-nem jön el

-leb.sz, hogy azonnal ide az unokákkal

 

Nem értitek? Én sem, mert nincs benne értelem.

 

Ilyen ember (is) dönt a város dolgairól...

2009. 11. 27. 16:54

Ilyet velem is csinált Tatabányán, pedig idézve volt, ráadásul ő a felperes.

2009. 11. 27. 10:52

Ma 9-től 10.30-ig megtörtént a dorogi gyámhivatalnál a tömegrendezvényen ittasan lövöldöző képviselő által indított nagyszülői kapcsolattartás szabályozása ügyének tárgyalása. A meghallgatáson a kérelmező nem jelent meg, csak én voltam ott.

Köszi apu, sok értelme volt.

 

K. Balázs.

2009. 10. 12. 22:49

off

Miért hagyjátok magatokat a sok elterelő hsz-nak befolyásolni?

Előfordulhat, hogy egy egy új olvasó tér be a szeretgomra, aki talán inkább a témára érkezett véleményekről olvasna,

mint a figyelemelterelő hozzászólásokra adott válaszokról...

gondolkodjatok...

on

2009. 10. 09. 9:09

Gyurikánk mai TV2-ben előadott meséje több sebből vérzik. Én a meglőtt embert az eset után egy héttel láttam. Nem tudom elképzelni, hogy valaki , akit igy arcon lőnek, igy percen belül támadni tudjon, arról nem beszélve, hogy valószinűleg egy időre a látását is elvesztette. DRKGY elmondása szerint legalább 4 órát volt egy nyilvános rendezvényen. Ilyen helyen fegyverrel mászkáni önmagában kimeriti a garázdaságot. Nyilvánvaló a nagy keresztény Németh Józsi tanúként vetiteni fog, ez amúgy is jellemző rá. Két Miatyánkkal ezt a bünét is le fogja tudni. Ez ilyen egyszerű. Az áldozatot meg rabositják és elitélik!

Eredeti méret

2009. 10. 07. 11:17

Déerrkágyé világnézetének alapjai...

2009. 10. 07. 10:31

Állítólag dolgozatot is akar íratni a gyerekekkel, akiknek összevissza magyaráz az órán. Elkezdi az Aranybullánál, aztán kiköt a Helemba-szigeten.Zavarban van

Ha én abban az osztályban ülnék, egy nagy üres papírt adnék be egy óriási kérdőjellel a közepén. Nyelvöltés

 

 

OFF

Régen volt egy olyan tantárgy, hogy "világnézetünk alapjai", most e helyett van a társadalomismeret?

ON

2009. 10. 05. 21:37

Van nékem egy érdekes tudás az én birtokomban benne: beszéltem egy nagyonnemérdekeltdeérdeklődő tanárral teljesenmáshonnétról, akinek elmeséltem, hogy különben Kolumbán...miket is és még tanít is.

 

Miután iwiwes munkássága némi közismeretre tett szert, a tanár csak annyit kérdezett: mi a fenéért nem lottyantották már meg az ősszittya alsóját, ugyanis van egy rendelkezés, mi szerint a tanarak magánemberkénti megnyilvánulásaikban is kötelesek oly módon megnyilvánulni, ami bármikor alkalmassá teendik őketet tanaraknak. Amennyiben a szóba került "óraadó" képernyőégető, bakapirongató és veterán lóhajtókat ámulatba ejtő szende megnyilvánulásai ismertek, ez komoly alapul szolgál azonnali prüccskiinnétre, gyermekhez és törvényhez méltatlan elpuffogás szindrómája alapján - jogászok, tessenek megnézni, ilyen kitétel télleg vagyon - ...

2009. 10. 02. 21:05

Nem tudom miért, de napok óta ezt a "dalt" dudolászom, felváltva ezzel.....:)))

2009. 10. 02. 19:49

Esélyt se adj nekik, kérjétek, hogy tegyék át másik hatóságra.

Törölt felhasználó

2009. 10. 02. 19:45

Igen, az esztergomi. Nem is tudom hirtelen eldönteni, hogy képesek lesznek-e részrehajlás nélkül kezelni az ügyet. Azaz: "sine ira et studio"

Törölt felhasználó

2009. 10. 02. 19:32

Az esztergomi gyámhivatal?

 

2009. 10. 02. 16:01

Kérd az elmeszakértői vizsgálatát...

2009. 10. 02. 16:00

A mai napon megkaptam az idézést, amit a részegen a tömegben lövöldöző képviselő unokaláthatási kérelme miatt küldött a gyámhivatal. A tárgyalást október 15.-re tűzték ki.