Nem kell messzire menni

Nem kell messzire menni

2009. 09. 02. 18:50

Az MSZP segítséget ajánl az APEH-nak Kövér Szilárd eltűnt cége megtalálásához!

Én is segítek, ebben a házban őrzik az egyik érintettet!

Az MSZP azt javasolja az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak (APEH), hogy ha meg akarja találni a százmilliós adótartozást felhalmozó Kövér Szilárd eltűnt cégét és vezetőit, akkor olvassanak újságot.

Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője szerdán azt közölte, segítenek az APEH-nak a százmilliókat megtalálni. Kövér Szilárd eltűnt cégét és vezetőit keressék Meggyes Tamásnak, Esztergom fideszes polgármesterének kabinetirodáján - mondta.

A közleményben a kormánypárti képviselő emlékeztetett arra, hogy a több mint százmillió forint adóval és a munkásai bérével is elmaradásban lévő Királyi Magyar Egyetemi Nyomda Rt. tulajdonosa a MED 21 Kft. Hozzátette: a MED 21 igazgatója az a Bakos Erika, aki Kövér Szilárd felesége, Kövér Szilárd pedig a Fidesz választmányi elnökének, Kövér Lászlónak a testvére.

Török Zsolt a közleményben felidézte a Népszabadság című napilap júniusi írását, mely szerint nem találja a székhelyén a bíróság a megszüntetési eljárás alatt álló MED 21 Kft.-t. A lap arról is beszámolt, hogy a Magyar Nyomdaügynökség Zrt., amelynek jogelődjei a Mahir Nyomda Rt., a Zenith Nyomda Rt. és a Királyi Magyar Egyetemi Nyomda Rt., szerepel azon az APEH-listán, amely a 100 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező cégeket összesíti.

 

 

2009. 09. 02. 21:03

A kérdés számomra az: mit keresett ott, hiszen a bizottság tagjait képviselő-testületi határozattal jelölték ki, s ő nem volt köztük.

2009. 09. 02. 20:52

Kérdezzük meg 6.-n OV-t, hogy hol van a csaj.

2009. 09. 02. 20:51

Akkor megnyugodhatok? Megdolgozik a fizetéséért?

Gondolom szakértelmével nagyban hozzájárult az ügy megnyugtató megoldásához!

2009. 09. 02. 20:44

Tévedsz. Pl. jelen volt a V.B. öngyilkosságának körülményeit kivizsgáló ideiglenes bizottság ülésén, amikor engem hallgattak meg/ki. Tudom, hiszen megkértem a bizottság tagjait, hogy mutatkozzanak be.

2009. 09. 02. 19:19

Szerintem , ebbe a házba még be se tette a lábát!