Társadalmi Önszerveződés
Közélet
2009. ápr. 20.

<p>Civil szervezetek százai és magánszemélyek tízezrei gondolják úgy, hogy szövetségre lépve egymással, saját erejükből, saját munkájukból kezdik újraépíteni településüket, városukat, országukat, mert elegük van az ígéretekből, a megosztottságból, a züllésből.</p>

A Kurultáj film díszbemutatója után Kondor Katalin és Vukics Ferenc részvételével zajló beszélgetés lesz a Művelődési Házban. Témák: Magyarország részletes társadalmi elemzése, a gazdaság kórképe, társadalmi tényfeltárás, kiút a válságból, kérdések és válaszok, Magyarok Szövetsége lakossági fóruma.

 

A tisztességes, egészséges, biztonságos élet a tét. Ezt csak magunk teremthetjük meg magunknak, nem várhatunk a pártok és mások jóindulatára, hogy felkarolnak minket. Miért is tennék?

 

A Magyarok Szövetsége azért jött létre, hogy országosan összefogja a tenni akarást. Ebben az országban minden megvan ahhoz, hogy szép, gazdag és boldog hazánk legyen: szerető, dolgos kezű emberek, kiváló termőföld, bőséges vízkészlet, éltető napfény.

Ezeréves szövetség újul meg, hogy megszülethessen és tisztességben élhessen a következő nemzedék. Nincs jobb- vagy baloldal, csak mi, a nemzet vagyunk.

 

www.magyarokszovetsege.hu

(forrás)