Testületi – elmarad
2008. nov. 16.

<p>Elmarad a soron következő – november 20-án esedékes – testületi ülés, ugyanis sem a polgármester, sem pedig a két alpolgármester az adott időpontban nem ér rá.</p>

Részlet Meggyes Tamás képviselőknek írott leveléből:

Az utolsó ülésünk óta vált biztossá, hogy Knapp János Pál alpolgármester úrral együtt november 18-a és 20-a között részt veszünk a Strasbourgban megrendezésre kerülő – a határon átnyúló agglomerációk fejlesztését célzó – URBACT program nyitókonferenciáján. Mivel Németh József alpolgármester úr sem tud részt venni a november 20-ai ülésen, a Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2004.(IV.26.) esztergomi ör. rendelet 15. §-a alapján nem lesz olyan személy, aki az ülést elnökként vezethetné.

Fentiek miatt a 2008. november 20-i rendes ülés elmarad. Helyette rendkívüli ülést fogok összehívni 2008. november 27-ére.

Tájékoztatom Tisztelt Képviselőtársaimat, hogy a mai napon a Képviselő-testület minden tagját telefonon felhívtuk. A levelemben leírtakat mindannyian tudomásul vették. Egyikük sem kívánta külön rendkívüli képviselő-testületi ülés összehívását a 2008. évi munkaterv módosítására.

(forrás)