Délután adják át a főteret

Délután adják át a főteret

2007.06.08. 13:09

A teljes felújítást követően ma 16 órakor szentelik fel, és adják át a megújult főteret.

Az ünnepségen Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi megyéspüspök, Ferenczy Andrea evangélikus, Ágoston Csaba református lelkész és Cselényi István görögkatolikus parókus felszenteli, illetve megáldja, majd Meggyes Tamás polgármester átadja Esztergom megújult főterét. Beszédet mond Kováts Kornél, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezető munkatársa, majd a Szépülő Városközpont együttes zenél. Az egymilliárdos beruházás során új közműveket, díszburkolatot, kandelábereket és díszvilágítást kapott a sétatér.

forrás:24 óra

gömbicica

2009.07.24. 18:55

Ha már igy előkerült ez a hir, érdemes lenne összeszedni, hogy mi minden történt a tér életében azóta.

No nem együttesek fellépésére, meg kirakodóvásárra stb. gondoltam, hanem olyanra, ami maradandóvá is vált volna, ha meglett volna. Van ilyen?

2007.06.08. 22:19

Én még itt ücsörgök egy darabig és lehet, hogy felnézek Szenttamásra, hogy onnan mennyi access pointot látok. Ez a kártya sokkal jobban muzsikál, és onnan a régivel is sokat láttam.

2007.06.08. 21:59

Bejöttem a térre, végre megy a wifi, és nagyon stabil a kapcsolat. A Comp-l kicserélte a karimat is, szóval a gépem is megy már végre. Most éppen tele van a tér, rengeteg a gyerek, szól a zene, áll a színpad. Mondjuk tudósítottam volna az átadásról is, csak este jöttem haza.