A kötél
2008. 06. 26. 19:51

Vajon hol van az a határ, ahol megálljt kell parancsolni egy önkormányzati képviselő véleménynyilvánításának? Normális-e az, ha valaki egy nyilvános fórumon azt hangoztatja valakiről, hogy egy „egészséges” nemzetben az országzászlón lógva kellene lennie? Esztergomban, úgy tűnik, ez is megtörténhet.

A halálbüntetést tiltja az Európai emberi jogi konvenció és a Nemzetközi egyezmény a polgári és politikai jogokról. Az Európai Uniós tagság feltétele szintén a halálbüntetés felszámolása.

Mindezek ellenére 2008. júniusában dr. Kolumbán György ügyvéd – ma már nem tagja az ügyvédi kamarának –, FIDESZ-KDNP-s (polgári) frakcióba tartozó önkormányzati képviselő a következőket válaszolta egy, az ő Trianonnal kapcsolatos nézeteivel egyet nem értő fórumozónak az iWiW-en:

„Ha ez egy egészséges és nem megtört lelkű nemzet lenne már valamelyik országzászlón lógnál, hazaáruló defetista debil genetikai törmelék., akinek van pofája Trianon mocskát dicsőíteni. Szar senkiházi vagy. Szt István népének elfajzott alja, a nemzet sötét fekete luka.”

Tisztelt Kolumbán úr!

  • Ön szerint valóban egy egészséges nemzet jellemzője, hogy abban országzászlóra lógatják a másként gondolkodókat?
  • Hogyan egyezteti össze ezen kijelentését Magyarország Európai Uniós tagságával?
  • Hogyan egyezteti össze ezen kijelentését az Önök által hangoztatott polgári értékrenddel és keresztényi szeretettel?
  • Honnan veszi a bátorságot arra, hogy bárkit is ilyen jelzőkkel illessen?
  • Miképpen értékeli ezen kijelentéseit az Önt jelölő párt?
  • Gondolkodik-e azon, hogy ezek miatt azonnal lemondjon önkormányzati képviselői mandátumáról?

Várom megtisztelő válaszát!

Bejó Gábor

2008. 07. 02. 17:53

Link | Válasz erre | július 1., 20:40 | 432.

424: Ám legyen ,ha már tegeződni akartál,Te jött ment Erdélyi bunkó, mert tőlem csak ezt érdemled .Ide jössz az országomba a városomba ahol születtem és van pofád kioktatni bár kit vagy engem .A Kádári diplomáddal a zsebedben szart sem érsz.A gyereked nem áll szóba veled. Ezért a városért semmit nem tettél csak szórod a pénzünket,és gyelázol mindenkit.Egy idiota szánalmas vén ember vagy aki a város ás az ország szégyene .Olyan kijelentéseket teszel amitöl még a saját elvtársaid is besokallnak .Többet ártasz nekik mint az ellenzék Te mű .Vissza élsz a választók bizalmával,de már nem sokáig.Remélem a választások után hasznát veszed a diplomádnek mert sokan elfognak számoltatni.Aztán ha megéred vissza térhetsz a gyökereidhez Erdélybe Oda való vagy .Aszem ez volt az utolsó levélváltásunk mert annyit nem érsz mint a monitoromon a por .Ezt a stílust kizárolag a Te kedvedért hasznéltam ,mindenki mástol elnézést kérek.Igazad van veled csak így lehet.

iwiw.hu

2008. 07. 01. 14:27

Jót nevettem a humorodon, mellyel igazán közérthetően megvilágítottad a problémát ! Az sincs kizárva, hogy legközelebb pinkben indul. Az is jól áll neki.

Eredeti méret

2008. 07. 01. 13:40

:))))))))

2008. 07. 01. 13:14

Ecce Homo ( Íme a zember ):

www.valasztas.hu

5 DR. KOLUMBÁN GYÖRGY RUDNAY EGYESÜLET ESZTERGOM BARÁTAINAK EGYESÜLET 13 szavazat 1,36 %

A fenti linkre klikkőve és asztat türelmesen végiggörgetve jól láccik, hogy a doktorúr 13 azaz t i z e n h á r o m ( lassan írtam, hogy az is mögértse, aki nem akarlya... ) darab szavazat összve gyűjtésire vót képes a 959 db érvényes szavazatbú, a zadott körzetben, a Zúr 2002-dik éviben mökvalósút választáson, és ezzel lyutott man dátumhoz… no comment ( mongya a művelt orosz nyelv )

Embörként ennyit ért, mán akkor is...

Gondolom, hogy minden óvasó képös lenne hasolló erödményre a tsalád segítségivel…oszt mégsem mögy képvisellőnek….

Hogy a doktorúr a hasolló tsúfságot elkerüjje a Zúr 2006-dik éviben, így egy gyors talpalló kamélejjon tanfojjamra béíratkozva, alapszínét a mögéllhettés okán narancs színűre vátosztatta, s így mökvilágosodva már képes vót - komoly vetéjjtárs hijányában - a szügségös többség ( 400 db voks a zérvényes 738-bú ) mökszerzésire:

Íme a politikus ( a zember ugyan az, tsupán a ködmöne más színű !!!! ):

4 Dr. Kolumbán György FIDESZ Kereszténydemokrata Néppárt 400 szavazat 54,20 %

www.valasztas.hu

A fenti két adat néköm asztat mutattya, hogy a kép visellő urat embörként a szavazópógárok és a fehérnép alkalmatlannak tartotta a föladatra, de a naranccsárga kisködmönbe bújva, a Zuristen úttyának kifürkészhetetlensége okábú, már homály került emberi mivótának valójára… Sőt, hogy gondolatim kenderfonalát továbbgördíccsem, az sem kizárt kösségünkben, hogy amennyiben a Durbints sógor jól tejelő marhályát, a Rozit naranccsködmön alatt indíttanánk a következő voksoláskor, úgy hasolló sikereket érhetnénk el véle, mint a heti bértollnokunk, sőt még hasznossab is lenne, mán csak a napi tejadag kaptsán...

2008. 06. 30. 21:52

A kérdésem a következő . Ha ez egy megtört lelkű nemzet ,akkor miért nem megy vissza az övéihez Erdélybe?A sok nyilt tekintetű egyenesgerincű székely közé bocsánatot kérni meg hazaárulózni.Aszem az öreg székely ezekért a mondatokért fogná azt a zászlórudat és adna ennek az eltévedt" báránynak"

Törölt felhasználó

2008. 06. 30. 11:50

Lehet, hogy csak nekem bántja a szememet Kolumbán György mai megnyilatkozása:

"Természetesen irtom a Város ellenségeit (...) A Többi farizeus, aki a szennygomon és egominfón álságoskodik, szóvlal Ők nem békességet hanem szembeálllást terjesztenek. Megnevezésük: PIPASZUTYOK A BÉKEPIPÁBAN (Cserép, bejó, Miavicc J. )"

2008. 06. 26. 22:33