Meggyes Tamás kérjen bocsánatot!

Meggyes Tamás kérjen bocsánatot!

2008. 06. 18. 11:26

Meggyes Tamás a háza felgyújtása kapcsán több nyilatkozatában arra utalt, hogy a bűncselekményhez közük van az esztergomi szocialistáknak is.
A sajtó információi szerint a nyomozás lezárult és kiderült, hogy a gyújtogatásnak semmiféle politikai indítéka nincs.

Az MSZP Esztergom Térségi Szervezete ezért felszólítja Meggyes Tamást, hogy kérjen bocsánatot a vádaskodásokért, határolódjon el előzetes, megfontolatlan nyilatkozataitól.

Kérjük, hogy az elkövetkezőkben ne minősítse a városért, a közpénz megóvásáért tevékenykedő képviselők véleményét és cselekedeteit Esztergom ellenes cselekedeteknek csak azért, mert néhány esetben ellenkező véleményen vannak a városvezetés lépéseivel szemben.

Felszólítjuk, hogy ne folytassa a továbbiakban a törvényeket, szabályokat, rendeleteket – véleményünk szerint – sokszor figyelmen kívül hagyó városvezetési gyakorlatát, mert szerintünk nem várható el jogkövető magatartás azon város polgáraitól, akik nem élhetnek jogbiztonságban, akik azt gondolhatják, hogy egy probléma megoldásánál nem az egyetlen célravezető út a jogszerű megoldás.

Nem várható el jogkövető magatartás akkor az esztergomiaktól, ha azt tapasztalhatják, hogy a város polgármestere és Fideszes többsége nem egy esetben semmibe veheti a saját rendeleteit, az önkormányzat működését szabályozó törvényeket.

Sajnos azt látjuk, hogy több városlakó nem tekinti a város meghozott döntéseit jogszerűnek, mert azt tapasztalhatja, hogy kihirdetett rendeletek, határozatok kerülnek egyik napról a másikra felfüggesztésre, hogy a város polgármestere csak azokat a bírósági döntéseket tartja elfogadhatónak, amelyek neki adnak igazat.

MSZP Esztergom Térségi Szervezete

Forrás: egominfo.hu

Törölt felhasználó #43

2008. 06. 28. 20:11

Elolvasva a legújabb Gulya féle mindet mossunk össze mindennel jellegű böffenetet, már lassan nem leszek képben...

Balszálak alcím alatt egyértelmű politikai támadásnak lehetünk szemtanúi...

Kedves Tamás, kedves István!

Döntsétek már el magatokban, hogy most politikai vagy nem politikai támadás volt.

Aztán majd a bíróság is eldönti.

De tudjátok, az egységes kommunikáció...

2008. 06. 25. 11:30

Én is visszautasítom, mint "ellenzéki"! Van viszont egy megjegyzésem. MT-t nem úgy ismerem, mint aki oly bizalommal lenne egy újság főszerkesztője felé, hogy minden előzetes áttekintés nélkül hagyná megjelenni a vele készült interjút. Vagy, ha igen, az csak abból eredhet, hogy tudja, szó szerint az fog megjelenni, amit ő elmondott. De, ha rábízza, hogy na ebből csinálj egy jó kis írást, akkor szinte biztos, hogy előtte látni szeretné. Miért lenne a Váczy kivétel a bizalmatlanság köréből? Lehet, hogy a Váczy jó menekülési útvonal? Meddig? Kár a Petrónak a műbalhét alátámasztania, mert itt Esztergomban, aki nyitott szemmel jár, az lát, aki pedig vak, az fantáziál, találgat és botorkál. A fórumozók döntő többsége pedig látó ember. Sajnos semmi esélye a Petró félék meggyőzésének, mert sok esetben az anyagi és egzisztenciális érdek ütközik a köz érdekével. És, mert az ember gyarló (vagy még gyarlóbb), a saját érdeke mindíg, minden körülmények között fontosabb lesz a közösségi érdeknél. Egyébként pedig a jövőbeni történésekért már előre felelőssé tenni a szocialistákat nagy merészség, mert, ha valami bűncselekmény történne azt olybá kell venni, hogy a szocik voltak, mert előre meg lett írva? Vagyis, akkor a szocik joggal utalhatnának vissza az előre fogalmazott vádra. Hűsítő záporos szép napot kívánok mindenkinek!

2008. 06. 24. 23:07

Már semmi , mert közben megoldódott a kérdés Cserép János nyitott egy új fórumot nyergesi ingatlan címmel

2008. 06. 24. 22:30

Jenő!! Lehet, hogy rossz helyre írtam pár órája nézd meg légyszi és tedd át oda ahol jobban látszik a parkoló témánál lehet , hogy nincs jó helyen

2008. 06. 24. 21:08

Mint látható, a tűzgyújtással nem a helyi ellenzéket vádolom, ugyanakkor az általuk 2002 őszén indított gyűlöletkampány vezetett el idáig. Szomorúnak tartom, hogy Nyíri Attiláék azóta is mindent megpróbálnak megtenni a lejáratásomért."

forrás:www.stop.hu

Most akor vádol, vagy nem vádol??? Ez itt a kérdés!

Szerintem vádol

2008. 06. 22. 16:14

Aki nem jár csukott szemmel Esztergomban, annak nem túlzott talány, hogy miért tett Vajk kihátráló nyilatkozatot! A szívéhez őszintén nem közeli kitáncolás oka az esztergomi legújabbkori jelenség, a behódolás. Megteszi ezt az önkormányzati képviselők többsége, hosszúlistás érdekszövetségek okán, megteszi a gimnáziumigazgató, megteszi ezt az esztergomi segédpüspök méltatlan konferenciakitessékeléssel, miért ne tenné meg Vajk, mikor az Édesapja nyugdíj elötti tanár, Ő maga aktív fénykorát éli, testvére galériát kezdett felmenőben levő ifjú. Ne nézzünk el egymás füle mellett! Az ötvenes években volt aki vállalta a meghurcoltatást, volt aki megtört, volt aki behódolt, voltak áldozatok is! Jó lenne némi történelemlecke olykor, vagy csak a ma adja a maga eseményeit?

2008. 06. 20. 8:43

Attól, hogy én ismerem az édesanyád, és azt gondolom, hogy prosti, akkor sem írom le, mert az téged nagyon, de nagyon mélyen érintene (ha igaz, ha nem). Nem gondolod? És akkor valaki az írná, hogy biztos én azért írtam, mert jól ismerem. ????? (szerinted?)

2008. 06. 19. 22:16

Petró, arra nem gondolsz, hogy aki a valóban nem túl szerencsés megjegyzést tette Sipos úrral, az édesanyjával és a pénzzel kapcsolatosan, talán mégis jobban ismeri nálunk és tudta, hogy mit és miért ír ?

2008. 06. 19. 21:42

Aszem ha mindenkitöl bocsánatot kérne ,a listát könyv alakjában kéne megjelentetni. Én egy diletáns lúzernek tarom aki jókor volt jó helyen .Ennyi és nem több .Bár Én is kaptam az IWIW-en rendesen , a bocsánat kéréséresem vagyok kiváncsi. Beérem azzal hogy elmegy . és ezzel nem várnék 2010-ig.Már most rengetegbe van .

2008. 06. 18. 17:39

Hú,de optimisták vagytok.

2008. 06. 18. 17:26

Bocsánat, de nekem erről ez jutott eszembe:

"Szájber gyerek kérjél bocsánatot,

Mert nem mutatom meg a kacsámat ott!" :)