Horváth Mihály közleménye

Horváth Mihály közleménye

2008.06.13. 13:51

Az elmúlt napokban az országos és helyi médiában megjelent, Meggyes Tamás polgármester által tett nyilatkozatok, melyeket a személyét és vagyontárgyait ért atrocitások kapcsán tett, és amelyek alapjául a nemzeti nyomozóiroda bejelentése szolgált, miszerint a feltételezett tetteseket a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezte, olyan állításokat tartalmaznak melyek súlyosan sértőek személyemre és becsületemre nézve.

Meggyes Tamás sajtótájékoztatójában és nyilatkozataiban, az események hátterében, negatív kontextusban, nevesített és sorolt fel vállalkozói köröket, köztük név szerint személyemet is megemlítette. Megdöbbenve vettem tudomásul, hogy nevemet több alkalommal, a bűncselekménnyel kapcsolatos összefüggésbe hozta. Ezen kijelentései minden formájában a legsúlyosabb rágalomnak minősülnek.

Több mint tíz éve vagyok Esztergom város megbecsült vállalkozója, és több mint négyszáz ember kenyéradója. Három gyermekes családapaként nyugodtan kijelenthetem, hogy soha semmilyen formában törvényellenes cselekményben nem vettem részt. Mint a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség tagja a keresztény erkölcsöket tartom magamra nézve kötelezőnek. Politikai ambícióim és cselekedeteim elsősorban azt szolgálták, hogy a város élére, Meggyes Tamás a Fidesz-KDNP jelöltje kerüljön. Eme cél érdekében kampányfőnökeként éveken keresztül érte dolgoztam.

Különösen felháborító számomra, hogy mindezek a támadások egy olyan embertől származnak, akit valaha, személyes jó barátomnak is tudhattam. A családom, barátaim, munkatársaim valamint polgártársaim előtt ért igaztalan vádak mélységesen megrendítettek.

Az elmúlt hónapok során önkormányzati képviselőként többször szót emeltem, mert képviselőként szót kellett emelnem az ellen, hogy Meggyes Tamás és társai az önkormányzat képviseletében Esztergom és az esztergomi polgárok érdekeivel ellentétes tartalmú adásvételi szerződést kössenek egy épülőben lévő szálloda mélygarázsában kialakítandó 350 parkolóhely vonatkozásában. Nem lehet nem észrevenni az összefüggést a polgármester aktuális rágalmai és az elmúlt hónapok során képviselőként végzett munkám között. A cél egyértelmű: személyem bemocskolása, ezáltal érvelésem hiteltelenítése.

Meggyes Tamás aljas rágalmai okán, nem tehetek mást, mint az igazságszolgáltatás megfelelő fórumaihoz fordulok. Egyidejűleg felszólítom Meggyes Tamást, hogy rágalmait haladéktalanul vonja vissza, és családomtól, barátaimtól, valamint tőlem is kérjen bocsánatot igaztalan, és városvezetőhöz méltatlan megnyilvánulásai miatt.

Nem hagyom magam megfélemlíteni, képviselői munkámat továbbra is a legjobb lelkiismeretemnek megfelelően folytatom, és továbbra sem fogok szemet hunyni, ha törvénytelenségeket vagy rossz, Esztergom érdekeivel ellentétes törekvéseket, döntéseket látok.

A közleményt Meggyes Tamás esztergomi polgármester által, a házának felgyújtásával és más cselekményekkel összefüggésbe hozott Horváth Mihály önkormányzati képviselő jogi képviselője küldte annak közzététele érdekében.

2008.06.13. 21:37

Botrány, hogy mi folyik itt! Ezt azért nem gondoltam volna H. M.-ről! Tényleg benne lehet?

2008.06.13. 18:16

Bizony halgattassék meg a másik fél is!

Tetszene, ha most frissibe nyílvános tv élőben beszélgethetne minden érintett fél, akiket a károsult sokat emleget névszerint is, vélt összefüggéseket tanácsadói ötletelésre építve, persze azonos megszólalási feltételekkel és egy derék, bizton pártmentes érzelmű szpíkerrel, nem úgy mint a mélygarázsi reklámadás hihetetlen amatörizált forgatókönyvével megesett!

2008.06.13. 16:57

Kiváncsi leszek fidesz.hu-n fent lesz-e. A tegnapi, HM nevét tartalmazó hír fent volt...

2008.06.13. 16:39

A közlemény már fent van a www.168ora.hu -n is.

2008.06.13. 15:19

Én ugyan nem vagyok elvált ember, de tudom, hogy a legnagyobb-eddig titkolt-disznóságok a kapcsolatok végleges megromlásakor derülnek ki.

Válás közben, vagy ha nagyon durván belelépünk a volt barát érdekkörébe.

Egy jó barátnőm-üzletasszony-mondja mindíg,az üzletben nincs barátság!

Ez történt most is??!

2008.06.13. 14:32

Csak kapkodom a fejem! Horváth és Meggyes Tamás jó barátsága Esztergomban annyira köztudott, hogy most nem lehet tudni mi van! Ellenségek lettek ?

Két FIDESZES? Mi lehet a háttérben? Mocskos anyagiak, egyik holló kivállya a másik szemét !

Ilyen hírek kellenek Esztergomnak ! Ha mindkettő borít lesz még min csemegézni a jámbor POLGÁROKNAK !

Az biztos, hogy a végén egyik sem jön ki jól az egészből. A maffia betette a lábát, (sőt a kezét Esztergomba !) Drukkoljatok akinek akartok !