Hamarosan indul a Goldenblog 2008
2008. jún. 2.

<p>A hvg.hu június 2-án negyedik alkalommal is útjára indítja a Goldenblogot, mely idén közel három hónapon át fog tartani. A tervezett új lebonyolítási rendnek köszönhetően remélhetőleg úgy tudunk nagyobb nyilvánosságot szerezni egy-egy kategória indulóinak, hogy közben a verseny maga nem válik erőltetetten hosszúvá.</p>

A Goldenblog 2008-as megméretésében előre rögzített kategóriákban zajlik majd a verseny, ebben az évben tíz témában. Az eddigieknél nagyobb szerepet kap az értékelésben a verseny aktív közönsége. Nevezéskor a nevező személy bejelölheti, hogy kíván-e abban a kategóriákban zsűrizni, amelyikbe blogot ajánlott. A nevezés lezárását követően minden elfogadott blog után egy ajánló személyt besorsolnak a közönségzsűribe.

A közönségzsűri mellett értékel egy szakmai zsűri is, amelynek tagjait a hvg.hu újságírói, a HVG Online csoport tematikus oldalainak szerkesztői és a tavalyi verseny díjazottjai közül választják ki. A két zsűri végső listáját összesítik, mindkét lista azonos súllyal fog szerepelni a végeredményben.

További információ: www.goldenblog.hu

(forrás)